2008 in seks raporu

Sevgili günlük sana 2008 yılına ait sex raporumu sunmak isterim

2008 ocak ayı : Hemen yılbaşı eğlencesinde uzun süre kesitiğim ve yaklaşma eğilimde bulunduğum 13 hatunun hiç birinin elini bile tutamadım yıla nasıl başlarsan ole gider derler inşallah doğru değildir.

2008 şubat ayı: Ocak ayından pek bi şey çıkmasada şubat ayından pek bi umutluyum . Şirkette yeni alınan aysel taş gibi maşallah sanırım ona yazılacağım bu ay bu iş tamam.

2008 mart ayı: Malesef Aysel le aramıza kara kedi muhasebeci şerefsiz camil benden hızşı davranarak taş ayseli benden aldı. Ama moralimi bozmuyorum çalışmaya devam , yola devam. Yarın akşam iki aydır maaşımdan biriktirdiğim para ile bara gidicem orada kesin sezonu açarım.

2008 nisan ayı: 23 nisan neşe doluyor insan evet mart her nasıl kapıdan baktırıp kazma vede kürek yaktırdıysa bana hiç umud vermedi ama nisan farklı hissediyorum neşe doluyum taş aysel cemilden ayrıldı bana dönecek sonundan hehehehhe sezonu açıyorum leyyn

2008 mayıs ayı: Şerefsiz cemil allem etti kullem etti Ayseli gene kandırdı offff. Neyse bu ay dinlenmeliyim gücümü toplamalıyım peki niye hehe haziranda antalyaya rusların en yoğun olduğu otele tatile gidiyorum artık kesin bu iş kesin..

2008 haziran ayı: Beynimi s.iyim ben aklıma kayayım ki yanıma parası var diye yavşak cemili hatunu var sağa sola bakmaz tüm hatunlar bana kalır diye getirdim. Adam her akşam başka hatunla bende dışarıda oda boşalsın diye bekliyorum allahım nedir benim günahım ki günah işleyemiyorum .

Yılın ilk yarısı böyle geçti sözlük ama umudumu yitirmiş değilim daha bunu kapotaj bayramı var , festivaller var ooo ikinci yarı benim zamanım gelecek hadi selametle.