bugün

hearthstone

düzeltilmesi gerekirken daha da katledilen oyun. blizzard daha fazla para kazanacağım diyerek oyunun kemik kitlesini yavaş yavaş kaybettiğini fark edemiyor hala.

oyunda 4 manaya 7/7 kart var, sylvanas mı op oldu bir anda? bir de açıklama kısmında mind control'le kıyaslamışlar. mind control nere, sylvanas nere? zaten sylvanas daha önceden nerf yemiş bir kart, çıkarılmasının da tek sebebi blizzard'ın açgözlülüğü. nasıl mı?

old gods expansion'ı ve karazhan adventure'ı ile birlikte oyun iyice aggro destelere yol yapmıştı. gadgetzan ile birlikte pirate warrior ve jade shaman belalarını sardı milletin başına. bir sonraki expansion'ın beast kartlarına ağırlık vereceği biliniyor. muhtemelen pert olmuş hunter'ı metaya geri getirmeye çalışacaklar. böylece ranked play'de tamamen me go face diye dolaşan fikirsiz oyuncular göreceğiz. blizzard'ın bu işten kârı yeni oyuncuları kazanmakta sıkıntı çekmeyecek olmaları çünkü bir kişi oyunda ustalaşmadan bu aggro desteleri çok rahat oynayabilir.

ama asıl çakallık da tabi ki yeni gelecek expansionlarda. yeni yılla birlikte adventure da gelmeyecek. tanesi 130 kart içerecek üç tane expansion çıkaracak sevgili blizz. artık arkadaşları 25 dolara bütün kartları alınabilen adventurelar kesmiyor, koy yeni bir expansion millet paşa paşa gidip 200 paket alsın kartları çıkarmak için. tebrikler blizzard.

yeni gelecek nerfler de shaman'a bir gram zarar vermeyecek emin olun. shaman zaten hayvan gibi güçlü class kartlarıyla dolu, jade eklentisiyle beraber daha da güçlendi. rockbiter ve tuscarr'a gelen nerfler de bir etki etmemişti, stb ve claws nerfleri de zarar vermez shaman'a.

bir de sylvanas ve ragnaros'u tutabilirsiniz size full dust fiyatını vereceğiz demişler. ben bu kartları tutsam ne olur tutmasam ne olur wild'da oynayan mı var bu oyunu?