bugün

vatanım sensin

hani çok fazla tüketilen gıdalarda alışkanlık yapması için halk tarafından madde yüklüyorlar bunlara ondan dolayı canımız daha çok çekiyor diyorlar. heh bu dizi de aynen öyle bir kıvama geldi. tamam diyorum izlemeyeyim strese giriyorum ama izlemeden duramıyorum bırak durmamayı her hafta saatler öncesinden hazırlıklar başlıyor akşama vatanım sensin var diyerek. hazırlıkları geçtim toplu izleme seansları düzenliyoruz her hafta birinde toplanıp bir arada izliyoruz.

neyse nitekim bugün de izledik. pişman mıyım? zerre pişmanlık yok... hala aşık bir halde izliyorum.

--spoiler--

cevdet'in ikinci bölümde geçen esir kampı flash backleri o bölümü izlediğim acıyı ekledi üzerime resmen. ben oturduğum yerde ne bok yiyecek bu adam orada allahım diyerek kafayı yedim.

yalnız şu çalgıcıların dediği kadar var bu yeni gelen adam. hakikaten vasili denen bodur herifi mumla aradım bu bölüm.

hepsini geç türklerin o şekilde itilip kakılarak sürüklenme sahnesinde gözlerim dolu dolu oldu ve oturduğum yerde nankör pislikler izlesinler de görsünler bu millet ne cefalara katlandı ne pis dönemlerden geçtik diyerek iç çektim...

hileoncular kına yakma merasimi düzenlemişler haberini aldım. dans ettiler ya, muhakkak şu aralar hala aynı konunun heyecanı dönüyodur. allahtan telefonum bozuldu da her dakika girip twitleri kontrol etmiyorum. güzelim hilal'imi o çizgi bıyık leon'a yar edecekler ya ona yanıyorum.

yıldız da zavallım kıız, leon a kıl oladursun. sevgili leon hilal'e meftun olmakla geçiriyor günlerini .

geçen haftaki yanık izli ali kemal'in üzerine gitmediler gayet ağırdan alıyorlar bu hikayeyi gizemi arttıkça fazla naz aşık usandırır moduna girmeden sabırla bekliyorum zira bu gün vasili cevdet'e üstü kapalı bir şeyler anlatmaya çalıştı. merak ettim altından bir şeyler çıkacak gibi duruyor.

azize 7 senedir rahmini hazırlamış gibi ilk seferde hamile kaldı. rahim küser derler bizim buralarda ama bunun ki bildiğin motor tatatata çalıştı kaptı spermi yuvasına yolladı. vay anam vay..

bu bölümün en bomba sahnesini her hafta olduğu gibi son ana saklamışlar. eşref o şekilde yanında kimse olmadan çıkmaz meydana muhakkak altında başka işler var demedi demeyin gerçi gün gibi ortada ama neyse. ben asıl cevdet'in hapisten kaçma anının sorgulaması konusunda meraklara kapılıyorum eğer o kısmı atlarlar da haa evet bu adam bize sadık tripleriyle cevdet i bağırlarına basarlarsa çokayıp olacak.

--spoiler--

bakalım haftaya neler olacak.