bugün

bilimin tüm dinleri çürütmesi

daha önce de yazmıştım ama orada sadece islam özelinde tüm kanıtlarımla anlatmıştım. hafıza tazelemek için:

(bkz: kuran ı kerim in evrenin sırlarını anlatmaması)

bu sefer daha genele yani tüm dinlere yayıyorum. 19. yüzyılda hızla artan bilimsel çalışmalarla tüm evrenin maddi yasalardan ibaret olduğunun anlaşılması ve bütün dinlerin kökeninin çürümesidir.

1-atom altı parçacıklarının bulunması
2-hücresel organizmaların keşfedilmesi
3-ve belki de en önemlisi evrim teorisidir beyler.

şimdi bu evrim teorisi türkiye'de ne bir bilimsel kitapta ne de biyoloji eğitim kitaplarında yazar. darwin'in adı öyle bir üstünkörü geçiştirilir o kadar. ama darwin'in evrim teorisi artık bütün bilimsel çevrelerce kabul görmüştür. yurt dışındaki yayınları takip edin ne demek istediğimi anlarsınız. en basitinden canlıların sınıflandırılması dahil bu teoriye göre yapılmıştır. mesela bir örnek: insanoğlu yani bilimsel adıyla homo, primatlar yani maymunlar takımının insansılar familyasının goril ve şempanzeyle birlikte 3 üyesinden biridir. bu insanoğlunu maymunlarla akraba yapar. gerçekten de insanın genetik yapısının goril türleriyle çok benzer olduğu kanıtlanmıştır.

bu sınıflandırmayı anlamak için lütfen bir göz gezdiriniz:

http://urlac.net/4z3

böylelikle bilim hristiyanlığı da, islamı da, museviliği de alayını yırtıp çöpe atmıştır. yine batıda adamlar dinlerini ''update'' ettiği için kısmen görürsün ama türkiye'de bunların hiçbiri ne bilimsel kitaplarda yazar ne de okul kitaplarında. adamlarda farkında bunları yazsa dinle çelişecek. yoksa insanları nasıl sömürecekler öyle değil mi?

daha evren uydular, güneş sistemi, galaksiler falan bunlara girmedim bile.

not: hakaret/küfür edenler veya saçma sapan ayet döşeyecekler itinayla siklenmeyecektir. onların hepsini okudum zaten bildiğim ayetler merak etme.

not2: başlık çok uzun olmasın diye ana hatlarıyla değindim. yoksa daha bildiğim çok şey var.

edit: bir kez daha haklı çıktım:

(bkz: bir müslümanla din tartışmak/#35442534)