bugün

kuresel ikinma

Bir iki kelam da ben etmek istedim. Etliye sütlüye karışmadan şunu söylemek istiyorum ki, gidecek olan yazar çoktan tüm entrylerini silip gitmişti bile. Blöf yapmasaydı hâlâ beklemezdi. Kendisini yazdıklarından az çok tanıyorum, doğru şeyler de yazıyor kabul, Atatürkçü o da tamam, bu yönlerini eleştirmiyorum zaten. Ama kandırmayalım kendimizi, bir iki saat sonra "arkadaşlarla aramızdaki problemleri, yanlış anlaşılmayı hallettik. Beni seven sözlük yazarları da gitmemem için çok mesaj attı vs, kalmaya karar verdim" diyecek. Aksi takdirde, tüm entrylerimi silip gidiyorum dedikten sonra başka başlığa entry girip de, bu son entrym demez gidecek olan, çünkü zaten silecek entrylerini sözde. Ha bir de gidecek olan iki saat beklemez. Demek istediğim, net olalım, dürüst olalım her zaman.

edit: hesabımı kapat dedikten sonra, tüm entrylerim silinsin mi diye seçenek var, ordan bir çırpıda silebilirsin. tek tek uğraşmana gerek yok. 10 yıllık yazarım diyorsun ama bu özellikten haberin yok. ayrıca, 5 dakikada tün entryler silinmiyor maalesef diyorsun ama daha entry sayında azalma yok, iki saat geçti silmemişsin hiçbir şey. bir de her 11. nesli 1 yıllık yazar sanma be güzelim. ikimiz de biliyoruz gitmeyeceğini, bırak bu işleri. ben demiştim demek için tekrar editleyeceğim entrymi.*

edit2: hesabını, 'dur şunlara laf vermeyeyim bari' diyerekten sildirdiği açık. bunları söylemeseydik gitmeyeceğini hepimiz biliyoruz. neyse artık, bir iki ay sonra tekrar gelir zaten.