bugün

aptal bir kadınla birlikte olmanın zorlukları

Sadece kadin olarak genellemek yanlis. Genel olarak aptal insanla yasamak tahmin edemeyeceginiz kadar zordur.

Zaten konusacak bir seyiniz olmaz. Ola ki mecbur kaldiniz bunu bilale anlatir gibi yapmak, yani oldukca sadelestirmek zorundasinizdir. Her iki cumlenizden biri "Yani" ile baslayan aciklama icerikli cumleler olmali.

Yabanci bir ulkede vucut diliyle derdini anlatmaktan farksizdir. Insani bir muddet sonra canindan bezdirir. Bir cumlelik lafiniz varsa onu on cumleyle izah edersiniz. Ustelik konu da cok siradan bir seydir. Ornek:

+ Bu urunde rekabet fazla cunku piyasada bundan 100.000 tane var. Diger urunden ise sadece 10.000 tane var. O yuzden daha cok satar.

- Ha yani o zamandan bu yana sayi mi artmis?

+ $#@@@##!

Edit: bazi aptallar tek seferde yazinca dogal olarak anlayamamis. Onlara da aciklamali anlatalim, aptala anlatir gibi yani: Yukaridaki entry aptal kadinla birlikte olmak ozelinde yazilmadi. Genel durumdan bahsediyor. Bu mecbur yasamak zorunda kaldiginiz bir aile bireyi ya da is arkadasi da olabilir. Siz de bunu idrak edemeyecek kadar aptalsiniz ki gucenmissiniz. Aptallarin fazla alingan olmasi gibi de bir durum var, onu da dogrulamis oldunuz...