bugün

terazi erkegi

bir kere en temel özellikleri barışçıl bir burç. insanlara sevğiyle yaklaşıyorlar, insanlara değer veriyorlar, önemsiyorlar, ilgileniyorlar.

sanata, güzelliğe, estetiğe düşkünler. bunun içine kızlar da giriyor tabii. güzel kızları -ayrımcılık yapmadan tabii- takip etmekteler. sadece güzellik de yetmiyor, zeka da önemli onlar için. zeki olmalı sevdiği kız ama güzel de olacak.

hassaslar, duygusallar. bu yönleri insanı şaşırtıyor, sanki bir kadın hassasiyeti var üzerlerinde. sevilmeye muhtaç insan portresi çiziyorlar hep. seviceksiniz onları hep, ilgileneceksiniz. ilgilendiğinizi görünce bi hoşlaşıyorlar, sanki biraz da şımarıyorlar. * *

kızların gönlünü çelmek kolay onlar için, ya peki sonra? sonra ne yapacaklar, bu kızla yola devam mı, yoksa... yoksa kafalarında bitmeyen bir soru gibi. gönlünü çelmeye çalıştığı kızla uğraşırken bunları hiç düşünmüyor, çünkü amacı gönül çelmek. ilgi hastası olduğu için kendisiyle ilgilenen arıyor. sonra eli ayağı dolaşıyor.

herkese bir ümit vermekte, hani derler yaa, geleni getiriyo, gideni götürüyo diye. veya herkese bir mavi boncuk dağıtıyo diye. belki bunu amaçsız, belki farketmeden...artık siz koyun adını. öyle don juan halleri. çapkın birazcık. kızılcık sopasıyla dövülmeyi hakediyorlar.

zeki ve azimliler. çevrelerinde de zeki ve azimli insanları görmekten hoşlanıyorlar. çalışkanlar, çalışkan istiyorlar. sanatı seviyorlar. eğer ilgisini çekmek istiyorsanız sanat faaliyetleriyle ilgilenebilirsiniz. bu zayıf tarafları sanki.

arkadaşlarına düşkünler. dostluk arkadaşlık önemli onlar için. affediciler, arabulucular, hoşgörülüler, sempatikler, empatikler.

kararsızlar. birşeye karar vermekte zorlanıyorlar. iki şey arasında kalınca bocalıyorlar. bir terazi erkeğine yapılacak en kötü muamele onu iki şey arasında tercih yapmaya zorlamaktır zannımca. karar veremeyecekleri için perişan olurlar.
en iyisimi biraz emredici bir şekilde yaklaşmak ona. şunu yapacaksın, yapmalıyız, olmalı şeklinde. kontrolü ve insiyatifi ona bırakmamak lazım. her iki taraf içinde hayırlısı bu olur.

birazcık da dengesizler. terazinin kefeleri bir inip bir çıkar. ama dengeyi bir tutturdu mu dünyanın en hoş insanları olabilirler.

bu insanın dikkatini çekmeniz için ilk önce güzel olmalısınız, sonra zeki olduğunuzu kanıtlamalısınız. ayrıca yeteneklerinizin olması size sevgisini artıracaktır. kararlı bir tutum takının, tahakküm edici değil fakat kararlı olun. çünkü o kaypaktır, ucucu kaçıcı bir hali vardır. onun kaypaklığına müsaade etmeyin, üzmeyin kaçıp gidecek diye. eğer onu kontrol etmesini bilirseniz duygusal, akıllı, çalışkan, romantik, yüksek estetik zevki olan entel bir sevdiceğiniz olur.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar