bugün

uludağ sözlük

yeni tasarımını hiç beğenmiyorum. reklamlarla da siteyi çarşamba pazarına çevirmişler. 10 sene önce ne güzeldi burası. sonra yok efendim zenci nicki, yok efendim bi biskreme verdim gibi trolleri saldılar yazarların üzerine, böyle başladı kaçışlar. yazarlara açık açık iftira atıldı. nick altlarında taciz edildi. özel mesajlarına bile atıf yapıldı. ne ayaktı bu iş?

hiç kusura bakmasınlar, moderasyon bunlara gözünü kapattı ve hatta kayırdı. sıradan yazarlar bunu yapsaydı, anında fitili yakıp roketlerlerdi sözlükten. moderasyonun eşi dostu falandı o dallamalar bence. çok iyi birkaç yazar bu olay sonucu sözlüğü bıraktı. tatsızlaşınca ben de kaçtım gittim buradan. inşallah, allah o troll'lerin belasını vermiştir. vermediyse de versin.

gerçi iyi oldu. buraya bağımlılığım vardı, şimdi ayda yılda bir aklıma geliyor da giriyorum. hatta yer imlerimde olduğu halde aklıma gelmiyor desem daha doğru olacak. benim gibi bir yazma bağımlısını bile soğuttular lan. küçüklüğümden beri yazı yazmadan duramayacak kadar yazma manyağıyım. o troll'ler kimlerse, sülalesini sirke götüreyim.