bugün

tlc tv

Bazı programları gerçekten güzel ve şaşırtıcı iken bazı programları da acaba Türk insanını ne yerine koyuyorlar dediğim televizyon.

Örnek: Biliyorsunuz hafta sonları sabahları buddy valastronun programlarını koyuyorlar.
Buddy bu programların bazısında pasta yarışması yapıyor bazısında mutfakta yemek yapıyor bazısında da ailesi ve karavanı ile birlikte tatil yapıyor.
iyi hoş. Ancak şu var.
04/12/2016 Cumartesi tarihli pastacılar arasındaki yarışmada oğlu Junior Buddy'nın doğum günü olduğunu ve ona uygun bir pasta yapmalarını istiyor yarışmacılardan. JR. Buddy 6 yaşına giriyormuş. Bir gün sonra yani 05/12/2016 tarihli karavanlı tatilinde ise JR. Buddy 10 yaşında olarak gösteriliyor. Bu programların hangi yıllarda yapılıp gösterime girdiğini bilmiyorum ancak inanın ikinci sınıf gibi hissettim. Biliyorsunuz şu sıralar yurdum tv kanalları kendi adlarının 2. kanalı konumunda olan bir kanal açıp eski programlarını orada gösteriyorlar, Türkiye TLC TV'de sanırım bu konumda ve Amerika TLC TV'nin yıllar önceki programlarını gösteriyorlar.

Yine hafta sonları sabahları pastacılar arasında bir yarışma yapılıyor ama bunu Buddy sunmuyor başka bir elaman var. Bir programda bir Amerikan spor külübünün yetkilisi yeni sezon için bir açılış pastası istiyor, sunucu da yarışmacılara 2011 sezonunun açılışında yapılacak pastadan bahsediyor.

Düşünebiliyor musunuz bu programlar en az beş yıllık.
Hadi aynı programları her hafta gösteriyorsunuz da bu kadarı da fazla be gülüm.