bugün

aslan burcu erkeği

ayran gönüllü gibi gözükse de, bağlandığı zaman, tersini düşünmeyen, gerçekten de saf ve temiz duygularla seven, sevdiğine bağlı erkeklerden oluşur çoğunluğu. işbu sebepten de, ''nasıl karşınızdaki insanı da sizin gibi düşünüyor.'' sanıyorsanız, çok fazla kazıklanmaya müsait olabilirler, gözlemlediğim kadarıyla, ne kadar güçlü gibi gözükse de, ''koyvermek'' fiili lügatlarına pek uğramaz, illaki bir yerlerde canını yakan, ve anılarında demledikleri bir hatun vardır köşebaşlarında. eski bir şarkı çaldığında gözleri dolabilir, eskilerden birisiyle iki kahve içtiği yerde gözleri dalabilir. biraz pohpohlanmayla, gazı alınmaya çalışan bebek gibi olurlar, yanınızda olduğunu hissettirdikten sonra, yan çizmez. kaliteli yaşamaya çalışırlar, biraz gösterişli olmaya, dikkat çekmeye çalışabilirler, ama bu dikkat çekme olayı, kişiliğinde olan durumdan dolayı olabilir. şöyle ki, 35 yaşında olup da, yediğini, içtiğini, zıçtığını paylaşmak değil mevzu, yaşam kalitesini arttırmaya çalışmak.

para tutma olayına da çok giremezler, daha önce de belirtilmiş ama, eli gayet açıktır, elinde olanı sorgusuz, sualsiz, karşılık beklemeden paylaşabilir.

eksi olarak, görülebilecek şeylerden birisi ise, tabii ki ''en doğrusunu ben bilirim, benim bildiğim doğru.'' düşüncesine kapılabilmeleridir. bundan dolayı, karşısındaki insanı üzebilir; diğer yönden de, içine atıp atıp, biriktirip, aniden ağzınıza zıçabilir, ağız dolusu küfredip, ortalığı dağıtabilir, ama kin tutmaz, çünkü gerçekten de seviyorsa, -karşısındaki sevgilisi, eşi, dostu, arkadaşı olsun'' ona karşı kötü düşünceler benimsemez.

ikisi de evli yaklaşık 15 senelik çok yakın arkadaşlarım, arada arkadaş olup uzun zaman görüşmediğim eski dostlarım ve bizzat şahsım adına yazılmıştır. akla yeni şeyler geldikçe editlenebilir.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar