bugün

başörtümle çok mutluyum

Kemalistim diyorsan çocuğuna atatürkle ilgili kitaplar veriyorsun,
Komünistsen ona göre kitaplar veriyorsun,
Her neciysen çocuğunu kendi fikirlerine göre yetiştiriyorsun, başkaları senin fikirlerini eleştirdiğinde böğürüyorsan sen de başkalarının fikirlerini edepsizce eleştirmeyeceksin.
Çocukların başörtüsü takması saçma olabilir, ama ağaç yaşken eğilir, küçük yaşta ne verirsen büyüdüğünde o olur. Ne olacaktı ya, müslüman adam çocuğuna vaftizin güzelliklerini anlatan bir kitap mı verseydi ya.

Ekleme: kemalizm ve komünizm ile din farklı şeylermiş, evet farklılar aslında fakat ülkemizde bunlar aynıymış gibi değerlendiriliyor, kemalist olan bir kişinin dindar da olabileceğini söyleyene küfür bile edilir, din gericilik kemalizm modernlik derler, kemalizmi örnek için söylüyorum, atatürk düşmanı değilim, önce kendi fikirlerinizde çelişkiye düşmeyin,
Bugün öküzün biri yabancı müzik dinliyırum diye bana milliyetçi ol dedi, öküzün cebindeki telefon, evindeki televizyon ve bindiği araba yabancı yapımken bana dediği saçmalığa bakın.
Bir çocuğun en iyi şekilde yabancı dil öğrenebileceği yaş 5 yaş deniyor, demek ki o yaşta bir çocuğa ne öğretirsen onu öğrenir, ben ışidci gibi eğitilsin de demiyorum, adam gibi, hurafelerden uzak da öğretilebilir.