bugün

yeliz e iş arıyoruz

olayı instela'dan gördüm ve buradan olaya destek olmamız gerektiğini düşünüyorum. bir instela yazarı diyor ki;

"sevgili sözlük,
az önce facebookta takip ettiğim bir kanser dayanışma grubunda bir paylaşıma denk geldim. paylaşımın sahibi yeliz ile iletişime geçip iznini aldıktan sonra buraya yazmaya karar verdim. yazdığı iletiyi ve facebook profilini paylaşıyorum. özellikle izmir'de yaşayan yazarlar bu haberi yayarsa belki bir faydamız olur diye umuyorum.

yeliz'in ağzından hikayesi;
"merhaba bir aydır sizlerleyim. yazılarınızı okuyor güç buluyor kendimi teselli ediyorum. 2 ay önce bana da lenfoserit lösemi teşhisi kondu. dünya başıma yıkıldı 1 yaşında oğlum var rabbimin bana en güzel hediyesi. oğlumun doğumuyla eşimle kendimize yeni bir hayat. borç arc bir düzen kurduk. ikimizde çalışıp kendi yagimizda kavrulduk. ilk hastaligimi öğrendiğimde doktoruma ilk sorduğum şey calisabilirmiyim oldu. cunku benim oglumda kalp hastası ve çalışmam gerekir. sadece onu düşündüm. bu sabah ise gittiğimde hastalığımin seyri çok güzel gitmesine rağmen doktorumun calismanda hiç bir problem yok demesine rağmen beni işten çıkarttılar. borç var kira var oğlumun doktor masrafı var. beni hastalığım değil bu yıktı. ben bu insanları anlamıyorum dusene neden tekme vurmayı seviyorlar neden bizi toplumdan uzaklastiriyorlar destek olmak yerine. neyse aslında yazacak okadar çok şey o kadar çok kırgınlık varki kelimelere sığmaz. okuduğunuzda aklınıza geldiğimizde ben ve oğlum içinde dua eder misiniz ben her okuduğum paylasimda dua ediyorum sizlerde bizim için dua edin. rabbim tüm hasta ve hasta yakınlarının yardımcısı olsun.. sağlıkla ve mutlu kalın arkadaşlar.."

yeliz yüksek lisans mezunu bir anaokulu ögretmeni. aynı zamanda boğaziçi üniversitesinde psikoloji okumuş. iş bulunması durumunda daha detaylı bilgiler paylaşılacaktır."