bugün

cumhuriyet halk partisi

Ana muhalefet partisi.

Türkiye'nin olmazsa olmazıdır ancak şu y-chp olayından bir an önce uzaklaşmalıdır. Parti içindeki pkk sempatizanları temizlenmelidir bir an önce. Tekrar atatürk çizgisine kavuşmalıdır.

Ayrıca yeni yapılanmada bence tüm teşkilat yapısı ele alınmalı. Türkiye'nin sorununun muhalefet eksikliği olduğu açık. chp kadın kolları saçlı teyze diye bir şey var ve bu teşkilatlardakiler iç anadolu da doğu ve güneydoğu da sana oy kazandırmıyor. Gençlik kolları kadın kollarını yapılandır tekrar daha aktif olsun. Üstten bakıcı yaftalayıcı olmasın karşıdakine direk makarnacı dediğin zaman akp kollarına atıyorsun. Bir oy bir oydur ev ev sokak sokak herkes ile konuşulmalı sorun anlaşılıp çözüm üretilmeli.

Son seçim gördük ki halkın sorunlarına yönelik çözüm önerisi sununca iktidar şaşırıyor. Asgari ücretle ilgili vaadde bulundu chp iktidar önce dalga geçti ama halk tarafından kabul gördüğünü anlayınca onlarda aynı şeyi yaptı.

Pkk sempatizanarından partiyi ayıklayıp halka yönelik vaadler ve daha icraat içinden teşkilatlanma ile chp ana muhalefet olma kaderinden kurtulabilir.