bugün

muslera formasının satılmaması sorunsalı

Kişisel kanaatimce büyük ve galatasaray'a yakışmayan sorunsaldır.

Takıma katıldığı günden beri tüm taraftarın sevgisini kazanmış, hatta rakip takım taraftarlarının birçoğu tarafından da saygı gören, büyük hayran kitlesi olan fernando muslera'nın yeni sezon forması ne gsstore.org'da, ne de gsstore mağazalarında bulunmamaktadır.

Kendis ile ilgili gsstore.org sayfasında şapka ve atkının yanında sadece nuh nebi'den kalma 3 yıldızlı bir forma ile bir adet antreman forması bulunabilmektedir.

http://www.gsstore.org/ur...gs-ls-gk-stadium-jsy.html
http://www.gsstore.org/ur...th-ls-gk-stadium-jsy.html

Nurettin reyiz * zamanında sosyal medya hesapları üzerinden görüş ve öneri iletip dönüş alabiliyorduk ama artık öyle bir imkan da mevcut değil.

itiraf etmek gerekirse, ne gsstore, ne de diğer klüplerin resmi ürün satış kanalları, hiçbir zaman fenerium kadar başarılı olamadı. Hiçbirine fenerbahçe yönetiminin fenerium'a verdiği önem verilmedi. Hatta yamulmuyorsam, hiçbiri fenerium'un ulaştığı satış rakamlarına da ulaşmadı.

Bunları yapamamış olmak ticari anlamda tartışılabilir, üzerinde yorum ve analiz yapılabilir birşey. Bunu bir şekilde anlayışla karşılayabilirsiniz. Ama camianın belki de en çok sevilen futbolcusunun 1-2 kıytırık ürünü dışında bir ürününü, resmi satış kanalları üzerinden satmıyor olmak gerçekten basiretsizliktir.