bugün

aleyna tilki

Aile durumu fazlasıyla iyi.
Paraya ihtiyacı yok.
Ailesi çıktığı yerlere geliyor ve pazarlama sanatını dört gözle izliyor.
Kendi üzerine bir şahıs şirketi varmış.
Avukatları varmış.

Bir kere olaya hukuki açıdan bakarsak; 16 yaşında bir sınırlı ehliyetsiz bir kişinin kendi üzerine bir şahıs şirketi tabi olabilir ama bunu vasi ya da velisi yonetir. Evet sicilde bu sirket aleyna tilki adına kayıtlı olacaktır ama cezai sorumluluk babasına ait burada. Eğer aleyna tilki barlarda çıkıp para almıyorsa o şirketi kapatın zaten elektrik yakmasın. Para almıyorum diyor çünkü o avukatları ona bunu demesini tembih etmiş. Oraya zaten girişi bile yasal değilken bir de para kazanıyorum demesi ne mümkün? Eger para kazanan biri varsa ya sirket yönetimini elinde tutan babaya sirket üzerinden ya da direk sözleşme gereği verilir. Yani 45 dakika twerk yaptığın icin sen değil baban para kazanıyor tatlım.

Bu arada henuz 14 16 yaşlarında benim isteğim sanat ve alkış almak diyebiliyor. Bu da yeni moda sanırım. Beni sizler yarattiniz goygoyunun yeni sürümü. Zira ben ortada bir sanat göremiyorum ve bu kadar şöhret ve alkışa ihtiyaç duyacak kadar vücudunun her hücresi sanat sanat diye atıyorsa, sana sanat yapmanın yollarını birisinin öğretmesi lazım. Ben küçük değilim ben olgun bir insanım ben çok acı çektim ben yaşımdan olgun hareket ederim tipi cevaplar da senin yaş aralığındakilerden çok duyduğumuz ve olgun olmama kanıtı olarak gördüğümüz şeyler bu arada.

Son olarak, bu şarkısının ekmegini 3 5 ay daha yer. O sevgilisi ile bir kac sarki daha dener ama umdugunu bulamaz. Ardindan 1 seneye kalmaz kendisinden 2 kat yaşı olan veledci sevgilisi ile ya ciddi ya da magazin anlamında ayrılır. Şöyle bir gündeme gelir 3 5 seneye flash tv süper tv gibi kanallarda görürüz kendisini.

Türkiye de bi popçular iki Topçular bu kadar çok şişirilip balon gibi iniyor zaten.

https://youtu.be/irKZiu6-QcE