bugün

interrail türkiye

Şahane bir oluşum olmasının yanında açıkcası şöyle bir problemi var. Bazı üyeleri interrail hakkında bilgi verilmesi gereken grupta çatır çatır donanımhaber ölücülüğü yapıyor. Hani yurtdışına gidiş bileti olur anlarım, orada kampla da ilgilenen çok, kampla alakalı fırsat olur anlarım. Adamlar pirated spotify hesapları paylaşıyorlardı bir ara.

Biz bunun kötü birşey olduğunu falan savunuyoruz orda millet sanki ilk defa Spotify hesabı görmüş gibi birbirlerine ss atıyorlardı. Burda bir es verelim. Şimdi adamın cidden parası yoktur, sistem komple paralıdır, çok pahalıdır, çocuktur falan belki biraz anlarsın. Gruptaki her eleman elinde en az 700-800 liralık telefon ya da bilgisayar olan, muhtemelen interrail e gitmiş, ya da gitme potansiyeli olan, koca koca adamlar. Daha birşey demenin pek manası yok. Spotify dediğin şeyde ayda 10 lira. Bunun aylık ücretinden pahalı sigara var düşünün.

Hoş o gönderi farkedildiğinde kaldırıldı adminler tarafından sağolsunlar da buna paralel muhabbetler hala devam ediyor grupta. Umarım bunun önüne geçerler de böyle şeylerle anmak yerine güzel işleriyle anarız.