bugün

garaj org

bu siteye üye olanların profil analizidir. öfkeden mütevellit yazılmıştır.

profil no 1(isim yok evet, numara numara): bu profil türündeki elemanlar siteye girerken google'dan sevdikleri enstrumanların fiyatlarını ararlar siteyi görüp aman üye olayım derler. ya da google'da şarkı sözü akor ararlar. saftırlar.

profil no 2: elaleme bakınız efendiler ben şu tür müzik dinliyorum ne kadar özgünüm. hele gitar/bas gitar/elektro gitar/ney/piyano/yan flüt/blok flüt gibi enstrümanları da biraz biraz çalarım teşneciliğindedirler. özenti ve yalancıdırlar.

profil no 3: bu siteyi eş dost akrabadan duyan ya da kendi tesadüfen bulanlardır. bu gruptakiler kendi aralarında bir daha ayrılırlar ama ben ayırmayacağım. bu profildeki elemanlar müzikle ilgilenen, enstrüman çalan/çalmaya heves eden şahıslardan oluşur. tüccardırlar.

profil no 4: bu gruba girenlerin neden üye olduklarını bende bilmiyorum ama üyedirler. kişisel zevklerini hayat görüşlerini güya afili cümleler yolu ile izah etme gayretkarlığı içindedirler. bu site üzerinden popüler kültür/alt kültür metinleri yazanlar/yazdıklarını sananlar olduğu gibi hangi üniversiteye gideyim arkadaşlar gibi dahiyane! sorular soranları da mevcuttur. sahtedirler.

kişisel not: ayrıca bu sitede bir arkadaş var benim nickimi ç/almış. fevkaledenin fevkinde öfke doluyum. tyler durden gelse elimi öper, o derece. akıllı olsun nick hırsızlığı/arsızlığı yapmasın.