bugün

asmr

arkadaslar manyak mıyız?

yumusak sesli yüksek ihtimal görsel cekiciligi de yüksek bi arkadas kameranın mikrofonun önüne oturuyor ve haayy gayys diyip biyandan fısıldayarak biyandan da götünden uydurduğu sesleri cıkartıyor. kimisi mikrofona sünger takıp mıncıklıyor kimisi mayaj fırcasını sürtüyor kimisi tebesiri tahtaya sürtüyor. işi iyice abartıp manyagın biri bi araba bulup baştan sona okşayarak (se de yok) asmr videosu çekiyor. liste böyle uzayıp gidiyor. büyük olasılıklı kolunu falan emikleyerek cukcuk sesi *cıkarandan tut kamerayı oksayana kadar var. türklerden adamın biri kameraya masaj yapıp kafa masajı diye atıyor.
ayrıca tüm video boyunca elleriyle oynayıp calıya cırpıya sürtenler fetiş fütüşten başka birsey değil.

bu uyutmaz, uyandırır https://www.youtube.com/watch?v=0Em5NaKOYwQ

hadi yağmur sesi dalga sesi şelale sesi dinleyip bende uykuya dalarim sıkıntı yok ama delinin biri haribo jelibon paketini alıp hışıdatıyor adam da altına yorum yapıyor "oh omg baby soo relaxing"

gercekten bunla rahatlayabilmek icin psikopat olmak gerek. az bi akıl sağlığınız var ondan da olacaksınız hepten huzursuz edici bişey.

uyuyamıyorsanız radyo tiyatrosu dinleyin arkası yarın dinleyin kitap okuyun olmadı yağmur sesi falan dinleyin. hicbisi yoksa yastığa sarılı uyuyun inanın daha huzurlu.