bugün

boys over flowers

Bu diziye de secret garden gibi mükemmel bir diziyi keşfettikten sonra top 10 listesine güvenerek başladım. iki dizinin konusu tema olarak aynı: fakir kıza aşık olan zengin çocuk ve onun fakir gelin istemeyen kötü kalpli anası. Bu klişe tema beni secret garden'da hiç rahatsız etmedi fakat bof'da başrol kızdan dolayı sürekli bir gıcıklanma bir antipati gelişti. izlemeyenler devamını okumasın plz..

--spoiler--
Birbiriyle kanka cillop gibi iki über zengin oppa (bkz: lee min ho) ve (bkz: kim hyun joong) bu her seferinde kıtlıktan çıkmış gibi yemek yiyen atarlı fakir kıza aşık oluyor. Hatta içlerinden biri bu kıza türlü türlü jestler işte adalarda yemekler helikopterle gezdirip aşkını ilan etmesine rağmen bizim köylü kızı donuk donuk çocuğun suratına bakıyor cevap vermiyor ağzını yüzünü buruşturuyor. Sonra gidip diğer çocuğa kur yapıyor. Helikopterliyle sevgili olup öpüşüyor sonra hop diğer sahnede öteki çocukla yaptığı tekne gezintisini düşlüyor. Sonra da viyak viyak bağırıp herkesi tersliyor. Ergenliğin doruklarında salak bir kız karakterin bir diziyi nasıl hiç ettiğini biz de izliyoruz. Ekranda tatlı bir aşk görmek isterken kendini beğenmiş bir edayla sürekli iki yakışıklı çocuğu reddeden bir kız izlemek gözlerimi kanattı.
--spoiler--

Daha finale gelemedim 12. bölümdeyim ama bu saçmalığa kim hyun joong gibi muhteşem gülüşlü güzel adam ve lee min ho'nun canlandırdığı güzel karakterli çocuk için katlanıyorum.

--spoiler--
Bitirdim diziyi ama fikrim değişmedi. Çocuk kıza Dedi ki başkasıyla evlenmeyeceğim bana sadece gitme demen yeterli Dedi ama bizim kız gene mal mal suratına bakıp konuşmadan gitti. Çocuk Amerika'lara okumaya gitti 4 yıl başka kız bulmadan geldi ve buluştular. insan çocuğa bir sarılır yakınlık gösterir birşey yapar. Gene suratına bakıyor bön bön. En sonunda çocuk diz çöktü evlenme teklif etti ama kız sadece gülümsemekle yetindi. insanı resmen kabız ettin jandi. Ayrıca çok dandik bir final yapmışlar. Sırf gu jun pyo ve ji hoo'nun yansıttığı dostluk ve aşk için izlenebilir bir dizi.
--spoiler--