bugün

kısa paça pantolon giyen erkek

Hemen yargılamayın anasini satiyim. Anlatiyorum iki dk surada;

Öncelikle bu modayı cıkaranin Allah belasını versin. Siktigimin modasi afedersiniz. - kufur edip sonradan afedersiniz demek de acayip yuzsuzluk oluyor minakoyim simdi anliyorum bunu -

2 sene evvel bir kot pantolon alacaktim. o günden beri pantolon almıyorum gibi bir anlayis olusmasin yanlış anlamayin. pantolonu begendim ama begendigimin modelin bedeni 30-34tu. benim giydigim 30-32 ise ellerinde kalmamıştı. ben kafaya taktiğim için bu pantolonu aldim çünkü gerçekten zor beğenen malaklardan biriydim ve bunun gibisini bir daha bulamayabilirdim.

pantolonu giyince soba borusu giymiş gibi oluyorsun öyle uzun gelmişti. Ölçüyü aldirdim elemana. pantolonu elime aldim sevincle terziye gittim. çünkü pantolonu cok sevmiştim ve o zamana kadar pantolonum olmadığı ciplak geziyordum.

ölçüyü alan eleman böyle yumuşak böyle citkirildim böyle sungerimsi bir kisiydi. basima geleceklerden habersizdim ama adamdaki bu adamsizligi da fark etmiştim.

terzi ölçüsü alınmış pantolonu kesip biçti. sonra da dikti. parasını verdim pantolonumu aldığım gibi eve koştum çünkü o gün bile ciplaktim.

neyse işte eve girdigimde hemen posetten pantolonu çıkarıp denedim.

ve aman tanrım dedim.-- evet ben aslinda amerikaliyim..--

aman tanrım lanet olsun serefsiz ölçüyü alan magaza gorevlisii dedim belki 100 kere falan.

pantolon bileklerimden birkac cm ustteydi çünkü. ayakkabıyla giyince corabim görünecek ve bimden aldigim coraplari gerçekten bimden aldigimi tüm alem görecekti.

cok sinir olmustum. sinirden agladim. ama o kadar para bayilmistim. pantolonu sort yapmayi düşündüm. sonra vazgeçtim böyle giyecektim siyah çorapla giyersem belki pek belli olmaz diye dusunmustum.

öyle mecburiyetten birkac kez giydim pantolonu. lan nasıl utanıyorum ama. biri bakacak gorecek diye.

neyse ki birkaç giymeden sonra ev arkadasim beyaz camasirlarla birlikte pantolonu makineye atmisti.

pantolon makineden gökkuşağı şeklinde çıktı inanmazsiniz.

ben de ev arkadasimdan parasini istedim evet böyle de yuzsuzum.

vermedi tabi ama 2 kere yemek ismarlattim. hic yoktan iyidir diye kendimi avuttum.

buradan ev arkadasima sesleniyorum kusuruma bakma kardesim pantolonu zaten daha giymeyecektim.