bugün

pippa bacca

milyon dolarlar harcayıp tanıtım yaparsın. rakı balık eşliğinde bir fonda boğaz, araya kapalıçarşı resimleri. ver geriden blue mosque silüetinide. incedende bir üsküdara gider iken çalsın hah döndüre dur sen bunları dünya tv lerinde cennet vatan mottosu ile . o milyon dolarların hiç bir boka yaramayan kliplere değil de halen içimizde yaşayan hayvanları ehlileştirmek için kullanılması gerektiğini bizlere bir kere daha tokat gibi öğreten bilmem kaçıncı vaka.

konuyu sosyolojik, tarihsel, dinsel, psikanaliz boyutunda 50 milyon kere irdelesek bile çözümleyemiyeceğimizi bugün etrafımda şahit olduğum bir diyalogtan sonra kabul etmişimdir.

- abi şu gelinlikli karı vardı ya otostop yapıyordu tecavüz edip öldürmüşler.

- iyi olmuş lan ne işi var bisikletle dünya turunda. burası türkiye adamı s.kerler.

hani senin karına ,kızına ,bacına olayına girip hadiseyi taksim sapıkları tartışmasındaki kıyas minvaline çekmiyeceğim. sadece biz bunlarla aynı havayı soluyoruz ve onlar çok kalabalıklar bilmenizi istedim.

ha bir de yavşak dünya basını keşke bu konudaki hassasiyetini avrupanın göbeğinde benim vatandaşlarım diri diri yanarkende gösterseydi. o zaman inanın şimdi utançtan kızaran suratımı kıçıma sokmak için yer arardım.