bugün

denizbank

bu bankanın eline düştünüzmü allah yardımcınız olsun yalansız yıllarca süründürürler şöyleki 2002 yılında almış olduğunuz kredi kartınız karşılaşabilecek her türlü sorunla karşılaştırır sizi. bankomatta takılır mı dersiniz, ödeme günlerini ekstre tarihlerini kafalarına göre değiştirmelerini mi dersiniz, bir halttan anlamayan banka görevlileri mi ararsınız artık ne sayayım... en son artık gına gelir kapatmak istersiniz ve bin türlü dil dökmeyle vazgeçmeye zorlanırsınız. ama nafile kartı kapatırsınız yıl 2004 tür. sıkı durun şimdi bana olanlar akla ziyandır;

2008 yılında başka bir bankaya kredi başvurusunda bulundum, tüm işlemler hazır fakat sistem onay vermedi. araştırdık adımıza kayıtlı yasal takip vardır. hangi banka olduğunu araştırdım denizbank çıktı. çaresiz gidip sordum ne borcu bu diye 2004 yılındaki kredi kartımızdan kalma 14 ytl borcum varmış itiraz ettim fayda etmedi. biçare ödedik parayı * * e birde bunun sabıka kaydını sildirmem gerekiyor dedilerki bağlı olduğunuz şubeden ibraname almanız gerekiyor telefon açıp istedim ibranameyi.. evrakı bana fakslamaları bir hafta sürdü. tekrar sordum tamam mi? diye hayır birde sistemden silmemiz gerekiyormuş bunu beklememiz lazımmış.

bekledik hergün telefon ettik en son aldığımız cevap sistem çalışmıyor ya bekleyin ya da gelin biz size kredi verelim işte bu! bankacılık sektöründe dalavere... pardon kalitenin adı.