bugün

türkiye basketbol ligi

tarihte görülmemiş, hayvani bir play-off serisinin bizleri beklediği ligdir. nba batı konferansını hatırlatan eşleşmeler bizleri bekliyor. an itibariyle beşiktaş'ın yeri garanti gibi. ikincilik için fenerbahçe zorlasada efes'i yakalaması zor. bu durumda kişisel tahiminim olan play-off eşleşmeleri şu şekilde oluyor.

beşiktaş cola turca- casa ted kolejliler: normalde beşiktaş'ın rahat geçmesi beklense bile istanbul'daki ilk maçı beşiktaş son saniyede kazanmıştı. ligin son haftasında ankara'da oynanacak maç serinin kaderini belirleyebilir. 1-1 başlaması durumunda her şey olur.

efes pilsen- pınar karşıyaka: karşıyakalı kimliğimi kenara bırakıp objektif bakmaya çalışayım. seri 1-1 başlayacak. izmir'deki maçı son saniyelerde hakemin sıçıp sıvaması sonunda kaybetmiştik. istanbul'da ise hosley'siz bir galibiyet aldık. hosley'nin dönmesiyle rotasyonu sınırlanan ve çalkantılı günler geçiren efes'i hüpletmememiz için hiç bir sebep yok. *

fenerbahçe ülker- antalya b.ş.b: 1-1 başlayacak bir başka seri daha. fenerbahçe geçen seneki gücünden uzak gözüksede 1-2-3 pozisyonundaki oyuncularının formu onlar için sevindirici. seri son maça kalır ama tanjeviç saçmalamazsa fenerbahçe yarı finalist olur.

türk telekom-galatasaray cafe crown: serinin kaderini aslında ligin son 3 maçı belirleyecek. şu an görünen tablo türk telekom'un dördüncü bitirip saha avantajını alacağı yönünde. geçen haftaki maç kimseyi yanıltmasın. hüseyin beşok galatasaray için çok önemli ve play-off'larda yanlarında olacak. yine son maça kalacak bir seri olur.

uyarı: kalbi olan uzak dursun
güncel Önemli Başlıklar