bugün

game of thrones

--spoiler--
-melisandre nine jon snow'Un başında şemşiye açıp "darısı başıma, darısı başıma" diyeydi daha inandırıcı bir diriltme sahnesi olurdu. karı resmen felak-nas'la diriltti adamı
-bloodraven'ın bran'a geçmişi göstermesi güzel detay fakat ben geçmişi manipüle ederek göstermesini bekliyorum. birebir olanı değil de kendi işine gelecek şekilde gösterecek geleceği.
-geçen bölümdeki kadınların yükselişinden sonra, kadın bir veliahtı olan balon greyjoy'un da başına bir iş geleceği belliydi. yalnız ironborn'lar bu törelerle 1000 sene daha yıkılmaz.
-remzi yine remziliğini yaptı. sonu nasıl bitecek meraklar içindeyim. grr martin trolü bu piçi demir tahta bile oturtur amk.
-roose abimiz her ne kadar kendi canavarını dizginleyip eğitmeye çalışıyorduysa da başaramadı. hatta tywin'den boşalan bilge daşşaklı pozisyonunu bile doldurabilecek birisi iken sikinin derdine gitti. sen niye böyle önemli bir haberi remzi manyağının önünde duyuruyorsun ki?
-jon snow bence lady stone heart ya da mountain gibi bir zombi olmayacak. zira geçen bölümlerde sayısız kere ölümden diriltilen beric dondarrion var. kendisi gayet insan gibi komiklikler şakalar peşindeydi.
-jon snow ve nights watch'un içinde bulunduğu durum night's watch paradox. lord commander gerçekten nöbeti bitirmeye çalıştı. en azından yaptığı şey nöbeti anlamsız kıldı. çünkü o duvar en başta o sakallı hırtolar gelip kuzey topraklarını yağmalamasın diye yapıldı. ha şimdi ak gezenler gelecek götümüzü kesecek falan o ayrı dava. ama snow'un hareketi nöbeti boşa çıkarttı gerçekten.
--spoiler--