bugün

bursa da mutlaka yapılması gerekenler

Farklı aktivitelerle değerlendirilebilecek olaylar bütünü.
Gerçi artık ilkbahar mı kaldı der gibisiniz ama, sanki bursa'nn tadı bu dönemlerde daha bir güzel çıkar. Sevgilinizle gidiyorsanız, (ki bursa'yı sadece osmangazi-nilüfer-yıldırım ilçelerinden ibaret sanmamak lazım) iznikTe göl kenarında balık yiyebilir, güzel bir tur yapılabilir, yine cumalıkızıkTa güzel bir kahvaltı yapabilir, ya da uluabat Ta çok güzel resimler çekebilir yine güzel bir yemek yiyebilir, adayı güzelce bir turlayabilirsiniz.
- ben pek kış tarafını bilmem uludağIn, her ne kadar kış turizmi için türkiye'nin önde gelen yerlerinden birisi olsa da, benim için yazı bir başka oluyor uludağ'ın. Yazın ortasında sabah sabah o yolu çıktıktan sonra, yapılan kahvaltı, ciğerlere çekilen tertemiz hava, yeşilin farklı tonları, öğlen yenen etin güzelliği, buz gibi gerçek kaynak suyuyla yapılmış tavşan kanı çay; yazın boğucu sıcağına rağmen, hafif üşüme bile hissettirebilecek dağ havası. Böyle güzel bir gününüzü yine değerlendirebilirsiniz.
- bir de trilye - mudanya Tarafı kesinlikle başkadır bursa'nın. Denize girilmez, yani girilse de kesmez siZi. Ama girmeyin zaten, sahil boyunda( her ne kadar tadilat olayında olsa da şu an) iki yürüyüş yapın, tuz kokusunu hissedin, gidin balık yiyin, tırt çay bahçelerinde değil, arkadaki halitpaşa caddesi'ndeki esnaf ocaklarından gidin güzel bir çay için. Yine size iyi gelecektir.
- gece hayatı isteyen olursa da, az çok her istediğinizi görükle'de bulursunuz. Her ne kadar kafa muhabbet, rakı, balık modunda takılmak isterseniz, arap şükrü her yeri donunda sallarsa da, görükle- podyumpark, bulvar gibi yerler alternatif olabilir.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar