bugün

ilham aliyev

Dünyanın en karizmatik liderlerinden biri. Ortalık bu kadar karışıkken türkiye'ye gelip, azerbaycan'ın türkiye'ye her konuda tam desteğini ilan etmiştir. Az önce erdoğan ile ortak basın açıklaması yaptılar.

Hakkında bilip bilmeden ahkam kesenler, azerbaycan muhalefetinin ermeni yanlısı ve ekseriyetle bölücü hainlerden oluştuğundan haberleri yok tabii. Türkiye'de hdp gibi, "ilham aliyev düşsün de ermeniler ve ruslara ülke teslim edilsin" kafasında rezil bir muhalif kanat var. ilham aliyev babasının aksine vatansever ve milliyetçidir.

Az önce gözleri dolu dolu türkiye cumhuriyeti cumhurbaşkanına sarılıp öpmesi, öncesinde rusya'ya kapağı koyduğu gibi şimdi de avrupa'ya kapağı koyması muhteşem oldu.

ilham aliyev dik durarak türkiye'ye daima destek olmuş, azerbaycan bayrağına yapılan saygısızlığa rağmen kardeşlerini, yani bizleri silip atmamıştır.

Ayrıca sözde ermeni soykırımı iddialarına yanıt verirken: "türkiye'den bir temsilci olmayabilir ama ben buradayım!" Dediği gibi bugün de "türkiye yalnız değildir, biz varız!" Demiştir.

azerbaycan cumhurbaşkanı ve başkomutanı sıfatıyla en zor zamanımızda "sen boşver gardaş, biz birbirimize yeteriz" mesajını başka kim verebilirdi?

bugün apar topar gelmesiyle yüreklerimize bir nebze olsun su serpti. hoş geldi, sefalar getirdi.