bugün

a 101

Bunlardan bizim eve Baya yakın olanı var. Diş macunum bitti bir gidip bakayım dedim. Rafta Sensodyne görünce kaptım hemen bir tane. Gitmişken kardeşlerime süt falan da aldım, karttan geçtim hepsini. Neyse eve geldim baktım macun tüpü delik, sıkınca yandan fışkırıyor. Bıraktım kutusuna, eski macunun dibinde kalanlarla idare ettim. Ertesi gün akşam iş çıkışı eve geldim, değiştireyim şunu dedim. Fakat kart fişini bulmama rağmen alışveriş fişini bulamadım. Üşengeçliğimden gitmek yerine müşteri hizmetlerini arayıp değişim oluyor mu bir sorayım dedim. Neyse aradım, meramımı anlattım. Karşımdaki kişi aynen şunu dedi;

- bilader ben de bekçiyim şimdi burada, yani bu işler Nasıl olur bilmem sen en iyisi yarın gündüz tekrar ara ya da mağazaya git sor.

Şimdi bu Nasıl bir kurumsallık amk? Bekçiye lafım yok. Lafım operatör telefonunu bekçiye bağlayanlara. Sen hem müşteri hizmetleri istihdam etme, hem de müşteri hizmetlerini arayınca müşterinin karşısına bekçi çıkar. Saçmalığa gel.

Neyse markete gittim, orada değiştirdiler allahtan. Bu sefer de Sensodyne kalmamış, farkını halledip paradontax ile tatlıya bağladık.

Böyle ilginç bir kurumsallık işte bunlarınki.