bugün

dijitall com

dijitall.com olağanüstü ilgisiz firma. bir televizyon değişimini neredeyse 1 hafta oldu yapamadılar. (değişim lg tarafından onaylandı, hepsini ben hallettim)

yapılacak işlemler varmış. yersen. müşteri hizmetleri mail atarsın dönmez. mail / mesaj işini unutun. telefonla ararsın, ilgili kişi size dönecek der telefondaki kız, ilgili kişi dönmez tekrar sen ararsın. aradığında ilgili kişi seninle konuşmaz, telefondaki kıza bilgi verir -ki bu bilgi baştan savma bilgisidir, aslında bilgi falan değildir- çaresiz telefonu kapatırsın.

müşteri hizmetleri eğer sen aramazsan hiç bir bilgilendirmede bulunmaz. arayınca da bilgi alamazsın. tek artıları eğer stoklarında varsa hızlı gönderide bulunmaları.

müşteri hizmetleri pert. 50-100 lira ucuz olsun diye buradan alışveriş yapıp sonra tırnaklarınızı yemeyin. icabında az pahalı olsun ama kurumsal, bilindik, müşteri hizmetleri ilgili olan bir yerden alın, içiniz rahat etsin.

not: bir hafta aradan sonra öğrendim ki sitenin ürün temin ettiği bayi kapanmış. tabiki bunu ben aramazsam kendileri bilgilendirmiyor. bir telefon numarası verdiler, işinizi onlar halledecek dediler. telefonu defalarca aradım açan olmadı. tekrar bu siteyi aradım. sekreterden ilgili kişiyi bağlamasını istedim. biraz bekleteceğim dedi. biraz bekledim ve tekrar dönerek ilgili kişinin dışarı çıktığını söyledi. yersen. şuan çıkmaza girdi iş. senin ürünü alıp üstüne karla bana gönderdiğin bayi kapanmışsa bu sorunu da siz çözeceksiniz. topu lg'ye atmakla olmaz o iş. rezalet başlığı açmam an meselesi.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar