bugün

domuz en pis ve en hastalıklı hayvandır safsatası

Sindirim sistemleri eti yenen tüm hayvanların sindirim sistemlerine gore zayıftır. Bir domuz yediği bir urunu yiyip 2-3 saatte boşaltım yapabilir. Yenilebilen hayvanların sindirim sistemleri 7-8 saat en az 7-8 saat surer. Domuzun tam olarak sindirememesinden dolayı diskisindan tekrar faydalanmasi icin kendi pisliğini yeme sebebidir. Bu biyoloji ve kanıtı ispatı mümkün bir veridir.

Genetiği değiştirilmiş organizmaların uzun sure kullanımı ve maruz kalınması nedeniyle bireyler ve bireylerin soy devamında genetiginizde değişiklik yapması mumkundur. Bu da bilimsel ve ispatlanabilir bir şeydir.

Bu hayvanın bilimsel olarak tüketimi diğer geviş getiren hayvanlara gore tüketimi sağlık açısından risklidir. Riskli görülen,uygun görülmeyen durumlara Turk toplumunda hastalıklı denir. Hastalık yapan herşeye de halk agzinda pis denir. Keşke enerjini başka bir konu hakkında harcasaydin. Bu bize ve insanlığa bir faydası olmayan en az verimli konu, gereksizce zaman ve oksijen kaybı oluyor buna da temenni denir.