bugün

iş bankası nda chp saltanatı

şu an iş bankası yönetim kurulunda yer alan üyelere bakınca ortaya çıkan ama ne hikmetse chplilerin ağzını açıp da tek kelime edemedikleri saltanat.

bilindiği gibi CHP, hisselerine karşılık iş Bankası Yönetim Kuruluna 3 üye ismi bildiriyor.

bu 3 üyeden 2’si, eski Türk-iş Başkanı ve CHP Milletvekili Bayram Meral’in oğlu Kemal Meral ile Mehmet Moğultay’ın oğlu Ulaş Moğultay. Üçüncü üye Prof. Dr. Turkay Berksoy.

peki kim bu oğullar? Oğul Meral, Halkbank’ın batık kredi listesinde yer alan Gazala AŞ’nin ortaklarından olduğu için uzun süre ismi batıkçılar arasında yer alan biri.

diğer oğul Kemal Meral ise Ankara Karum iş Merkezi’nde bir esnafı dövmesi ayrıca gazatecilere saldırmasıyla ilgili görüntüleri ekranlarda yayınlanan ve bu yüzden uzun süre yargılananan biri. Kemal Meral’in lise mezunu olduğu biliniyor. Ancak en son açık öğretim fakültesine yazıldığı belirtilirken, bitirip bitirmediği ise bilinmiyor. velev ki bitirmiş olsun ne değişir?

bilal erdoğan erdoğan ın damadı berat albayrak enerji bakanı olunca kopan kıyameti hatırlıyorum da, bunlar kadar ikiyüzlü bir kesim daha görmedim. hayırdır bu isimlere neden tepki göstermediniz? tepkiyi bırak çoğunun haberi bile yoktur. ak partiyle uğraşmaktan kendi partileri içinde dönen yolsuzluklardan haberleri yok.

o dönemde bu isimlerle ilgili çıkan tartışmalara kılıçdaroğlu çıkıp ''efendim biz onları niteliklerinden dolayı seçtik, yurt dışında eğitim aldılar'' demiş. lan berat albayrak gökten zembille mi düştü, o nerede eğitim aldı? ahahah.

alın bu da sizin sevdiğiniz haber kaynaklarından, sağda sürekli ''bir bildiri de dünyadan, işid'e yardımı ve kürtleri ezmeyi bırakın'' gibilerinden haberler çıkıyor.

http://www.evrensel.net/h...n-yonetimine-saibeli-isim

http://www.isbank.com.tr/...netim-kurulu-uyeleri.aspx