bugün

haarp

sikime komplo teorisi yazsam peşinden koşacak güzel insanları, insanlarımızı ortaya atan teknolojidir.

günümüzde teknoloji elbette bir yerlerde doğa olayı yaratmaya izin verecek kadar gelişmiştir ancak, kalkıp da hala 17 ağustos depremini amerikalıların işi diye sağa sola servis edenler var.

oğlum siz manyak mısınız? Sen kimsin ki elin amerikası, şusu busu o kadar sistem geliştirecek, ne için? seni bitirmek için. Sen zaten bitiksin ki. bu kadar para harcamaya lüzum mu var?

daha bu sabah bir yazı okudum hatta. ilgimi çekti ne tür komplolar ürettiler acaba diye bir okuyayım dedim...

israil/siyonistler ve emirlerindeki amerikalı subaylar cümlesini gördükten sonra bıraktım yazıyı...

adamlar gelmişler gölcük'te denizin altına bu teknolojiyle ilgili makineyi kurmuşlar, 17 ağustos günü gece 03:00 sularında da operasyona başlamışlar. dönemin yetkililerini de en fazla 100bin kişi ölür, birkaç milyar zarar olur diye ikna etmişler çünkü planlanan deprem bu kadar büyük değilmiş ancak cenab-ı hakk, onlara gününü göstermiş ve depremi planladıklarından daha uzun süre yapmış ve daha çok insan ölmüş. cenab-ı hakkı kes, elin israil'li subayına haddini bildirmek için yüzbinlerce müslüman öldürüyor. vay canına, o kadar güzelsin ki yağmur başladı...

işin dinsel kısmını geçiyorum. ancak geçemediğim noktada şu soru beni karşılıyor; o gün, o depremde bu ülkenin en muhafazakar şehirleri yerle bir oldu. yani allah'tan gelen bir uyarı olsa da, muhafazakarız diye bizi siktiler ayakta diyeceğim ama zaten bu ülkede din = insan kandırmak olduğu için hiç girmeyelim o toplara...

tanıma gelecek olursak, elin gavurunun okuyup ilim irfan sahibi olduğu, milyarlarca para harcadığı belki de ileride dünyanın kontrolünü sağlayacak bir teknolojidir. kutsal kitabının ilim kitabı olduğunu iddia eden müslümanlar ise buna allah'ın işine karıştılar, doğayı etkilemeye kalktılar, hepsi cehennemde odun olacak diye karşı çıktıları teknolojidir.

ve inşallah bu teknoloji deprem yaratabiliyordur. hepinizi öldüreceğiz. gebereceksiniz bütün müslümahahaha. lan ya...