bugün

kızlar

evet, biliyorum kardeşlerim hepiniz casanova olma peşindesiniz . hepiniz bütün kadınları hamile bırakma ve onlardan yüzlerce çocuk yapma peşindesiniz, hepiniz her ülkeden bir kadınla birlikte olma peşindesiniz ama bunlar sadece hayal hayalden de öteye gitme şansı yok.

kızları tavlamaya çalışmak ve kızları anlamak farklı şeyler. kızları anlamaya çalışmak birçok filozofun da özetlediği gibi sadece "delilik" aynı zamanda hastalık derecesinde bir merak. kızları anlamaya çalışmanın tavlamaktan daha çok geliştirdiğini söyleyebilirim, ama "ne için?" asıl sormamız gereken soru bu. anlamak ve tavlamanın ikisinde de ele geçirebilme mantığı var fakat biri uçkur için diğeri merak için. merak etmek ele geçirme konusunda size daha çok bilgi verir fakat bu sizi kızlar hakkında sadece daha bilgili yapar daha işlevsel yapmaz. öteki taraftan tavlamaya çalışmak ele geçirme hakkında doğru yol olsa da bilinçsiz tavlamaya çalışmak kendi kuyruğunu yakalamaya çalışan köpeklerin hareketinden farksız.

kızların peşinden koşmak, bir kızı tavlayabilmek için kılı kırk yarmak, ayrılınca da ağlayıp zırlamak ve neden? neden? neden? diye sormak işte yaptığınız buydu, oysa ki kızların neyin peşinde olduğundan en ufak haberdar değildiniz.

aslında onlar sizin peşinizdeydi, onlar bulabileceği en iyi erkeğin peşindeydi, onlar başarılı bir erkeğin peşindeydi. onlarda duygu yoktu. ve kızları anlamak bu kadar basitti.

onların taktığı en güzel mücevher olacaktınız, yanlarına yakışacaktınız. onların ulaşamadığı yere ulaşan olacaktınız. onların sesini çıkartamadığı yerde sesinizi çıkartacaktınız. paranız olacaktı. giyim kuşamınız olacaktı. sosyal ortamınız olacaktı. az buçukta tipiniz olacaktı. hep daha iyisini nasıl yaparım diye kendinize sormalıydınız aslında. unutmayın erkekler kızların peşinden koşar kızlarda "başarılı" erkeğin peşinden koşar.

özetle kendinize iyi bakın kitap okuyun. sosyal olmaya çalışın. spor yapın. kişisel bakımınıza özen gösterin. ve en önemlisi peşlerinden salya sümük ağlamayın.

(bkz: başarılı erkek)

edit: isteyenlere özelden yardımcı olabilirim.