bugün

isveç in tecavüz olaylarında 1 numara olması

bir defa; ateistlik hastalık değildir. benim mensup olduğum islam dini bakara suresinde "dinde zorlama yoktur" der kutsal kitabında. dolayısıyla insanların dini tercihlerini hastalık ve benzeri şeylerle yargılamak hoş bir durum değildir.

ikincisi, senin iktidar partisinin emirleri ile çalışan polis ve mahkemelerin ne kadar taciz vukusunu örtbas ediyor? veyahut, tacize uğramış talihsiz insanların yüzde kaçı polise gidebilecek kadar cesur davranabiliyor? özellikle de küçük muhitlerde.

çoğunlukla "dindar" insanların daha kadın ile erkeği eşit görmediğini bile biliyoruz. ha değil diyorsanız, bu cumhurbaşkanı'nın şarkısını yapan uğur ışılak vardı ya, bak ne diyor;

"Her Feministin gönlünde bir erkeğe ''meftun'' olmak, onun ''kölesi'' olmak, ''onun bireyi'' olmak, ''ona ait olmak'' gibi bir hissiyat yoksa, gelsinler karşıma çıksınlar.

Kadının tabiatı bağlanmaktır. Ait olmaktır. Erkeğinki öyle değildir, erkek kadına, ait olmaz ''sahip olur,'' aradaki fark bu."

ya, sen müslümanlıkla övünen, sen islam lideri olmak isteyen bir ülkesin. aslında, bu ülkede olan olaylardan sonra hala "müslüman" bir lider, bu ülkenin başında duruyor ya; hem oy verenlerin hem de kendilerinin müslümanlığını sorgulamak lazım. ben utanıyorum açıkçası.

gelelim isveç'e. tecavüz evrensel bir durum. nerede olursa olsun çok çirkin bir durumdur. ayrıca isveç'in bu konuda başı çekmesi bu denli gelişmiş bir ülke için ciddi bir utanç kaynağıdır. şaşkınlık verici.

edit; http://odatv.com/kuran-ku...yil-hapis-0701161200.html

bu nedir yahu? yeni gördüm. utancım ikiye katlandı. demek ki neymiş? ahlak; insanların mensup olduğu dinde değil, akılda bitiyormuş.

ya bu on birinci nesil hiç gelmeseydi daha iyiydi.