bugün

yazarların üniversitedeki ilk günü

kayıt günüdür, bir sikim anlamadım, evrak mevrak kosturdular bizi bi sure, zaten lise gibi bir yerdi amk hayalkirikligina ugradim. daha ilk dakikadan sogudum okuldan zaten.

aradan geçti 1-2 hafta, kyk yurdu cikti bana yerleştik falan, amk yurttaki ilk günümüz 4 kisilik oda ama bi cocuk daha geldi odada ikimiz variz oturuyoruz, herif okumaya gelmemiş aq hayat yaşamaya gelmiş kendi de söyledi zaten bunu, ailesi zengin ibnenin kafasi rahat, yesin icsin sikissin olayi bu herifin. biz de okumaya gelmiş gariban tasrali cocuk modundayiz, guya yarin sabah 7 de uyanicam okuluma gidip ilk derse giricem okula ısınmaya calisicam, tabi yersen.

lan bu ibne bir konuşuyor bir konuşuyor, ortam çocuğu tabi agzi laf yapiyor, lan sus aq ben sabah okula gidicem de diyemiyorsun daha ilk gün sonuçta papaz olmanın alemi yok, hem muhabbeti de zevkli ibnenin o yüzden benim de susmasini istediğim söylenemez. konuş konuş saat oldu 4, ertesi gün sabah güya okula gidicem ben amk, bizim oda da güneş görmüyor bir de, biz bir uyandık saat öğleden sonra 3 olmuş kahvalti kaçmış dersler falan bitmiş.

o günden sonra okula bi türlü adapte olamadım işte, 4 sene geçti toplasan 10-15 kere gitmemişimdir sınavlar haricinde.

Not : arif amına koyayım arif okul hayatımı siktin pezevenk

Yeni edit : okul bitti mezun oldum, yine de amina koyayım arif.