bugün

belçika

"dhkp-c"'yi terör örgütü Listesine aLmayan üLke.. avrupa birLiği üLkeLeri'nin hepsi "dhkp-c"'yi terör örgütü Listesine aLmışken avrupa birLiği'nin başkenti'ni içinde barındıran bir üLke avrupa birLiği iLe nasıL çeLişiyor anLamıyorum.. hak diyorLar, hukuk diyorLar, özgürLük diyorLar.. yapmayın aLLah aşkına

terörLe dost oLup terörden etkiLenmemeyi düşünen, bana dokunmayan yıLan 1000 yıL yaşasın da ben de o yıLanLarı besLeyeyim, "güçLü oLursa sakat oLur bu" dedikLeri üLkeLerin terör yüzünden zayıfLamasını izLeyeyim mantığı güden bir üLkedir..

bunca hak ve hukuk edebiyatı yapan bir üLke zamanında kongo cumhuriyetinde 10 miLyon kişiyi katLetmiş bir üLkedir.. şunu beLirtmeLiyim ki kongo'nun o zaman ki nüfusu 20 miLyondur.. bu üLke bir kongoyu işgaL ediyor, üstüne üstLük soykırım uyguLuyor.. sonra çıkıp dhkp-c terör örgütü değiLdir, pkk iyidir diyorLar, sokakLarına pkk paçavraLarı'nın asıLmasına izin veriyorLar.. ben bir anLam veremedim bu yaptıkLarına.. eğer anLam veren oLursa beri geLsin, bana mesaj atsın..