bugün

fatih kısaparmak

her ne kadar söyleyen kişiyi sevmesem de, "ne sağcı ne solcu" olan sanatçı.

önceleri, protest müzik dinleyenlerin ilgisini üzerinde toplamış ve kaseti kapış kapış gitmiştir. fakat bu, birilerinin işine gelmemiş, kendisine "diss" yazılmış. atışma olmamış, çünkü cevap vermemiş bildiğim kadarıyla. ama o şeyi söyleyenle uzun süre rekabeti olmuş. daha sonra bu kesimden topladığı ilgiyi kaybedince milliyetçi kesime yönelmiş, kerkük türküleri söylemeye başlamış, meydanı piyasa şarkıcılarına bırakmıştır. son yıllarda ise pop müzik furyasından dolayı silineyazmıştır.

eşi şebnem kısaparmak, kendisine "bir ülkücü sevdim" şiirini yazmıştır. eşi ile birlikte yaptığı programında asker ailelerini, milliyetçi sanatçıları davet etmekte, fakat eşi dp'den milletvekili adayıydı. ( bu ne perhiz derler ya!) bu yönüyle bana, ülkücülüğün ü'sünü bilmeden, sırf adam toplamak için ülkü ocağına gidenleri hatırlatır. birçok ülkücü de sevmez zaten.

birkaç sene önce, uludağ üniversitesi şenliklerine davet edilmiş, mehteran amfide yer alana kadar, çimlere uzanmış yatan öğrencilere hitap etmiştir. mehteran bölüğü amfideyken, sahnede kendi çalıp kendi söylemiştir adeta.

siyasi görüşü ne kadar belirsiz olsa da, rakibi gibi, "sevmem ama dinlerim sanatçısıdır", güzel söyler. ajdar, ismail yk gibilere prim verileceğine, en azından adam gibi türkü söylediği için sahip çıkılmalı.
güncel Önemli Başlıklar