bugün

bana masaj yap diyen kız kanka

bir sevgililik arifesinde bu sözleri söyleyen kankadır. derslerden bunalıp çaresiz durumdaydım o zamanlar. "bana gelsene, beraber çalışırız javayı" diyodu. java'da çok iyiydi. ben de "neden olmasın, gelirken almamı istediğin herhangi bir şey var mı?" dedim. "tuvalet kagıdım bitmek üzere, alırsan çok sevinirim" dedi.

evine geldim, anlamadığım yerleri bana çok iyi anlattı allah razı olsun. "Ya sebastiyan sırtımda ağrı var bikaç gündür" dedi, ben de "doktora göründün mü canım" diye sordum ve evet dedi. bikaç krem vs vs. diye ekledi. "ellerin çok güzel, ince ve uzun parmaklar" deyip iç geçirmeye başladı.

"belki bikaç ufak dokunuş işe yarar ha, ne dersin?" dediğimde yanakları kızarmaya başlamıştı bile. "uzan şöyle" dedim ve pürüzsüz sırtı tüm ihtişamıyla beni karşıladı. küçük ama şiddetli iniltileri yaklaşık 15 dakikalık masajdan sonra "kuş gibi hafifledim" demesine sebep oldu, "bi süprizi hak ettin" diyerek yavaş yavaş soyunmaya başladı. bundan sonraki süreci okucuya bırakıyor, gözlerinizden öpüyorum..