bugün

sıfırdan matematik

efendime söyliyim matematik diyince akla ilk gelen korku,trajedi,dram ve erotik (sonu hardcore biten sınavlar) türünde hayattan kesitler gelir. filmin ilk saniyelerinde suratsız bir matematik öğretmeni içeriye girer ve sizi aşağılamaya ve ezmeye başlar. o zaman başlarsınız matematikten korkmaya ve hatta tiksinmeye. sonra matematik öğretmeninin egosu devreye girer anlatmadığı yerden soran ve hatta hiç anlatmayıp zor soruları döşeyen matematik öğretmeni tekrar filmin ortalarına doğru sahneye girer. bu saatten sonra sizi kimse kurtaramaz. bu baskı ve psikolojiyi bilmeyen aileniz de öğretmenle birlikte gruba dahil olur ve sizi geri zekalı durumuna sokar. sen yapamıyorsun kesin geri zekalısındır ailen için. oysa bilmiyo ki matematik öğretmeninin ne kadar yavşak olduğunu.

son sahne ise tam yapmaya heveslendiğin sırada gelir bir gazla başlarsın çalışmaya çalışırsın çalışırsın sonra hop bi bakarsın ÖSS YGS LYS her ne haltsa karşına dikilir. başlarsın saksoya filmin sonu malumdur artık hardcore stayla.

sen bu filmi daha önce izledin mi peki?

ha sıfırdan matematiğe başlayıp ben yaparım ederim diye gaza gelenler için bi öğretmenimiz güzel anlatmış olayı bakmadan geçmeyin derim:
http://sifirdanmatematik.com