bugün

sarayın savaşı

Artık iyiden iyiye canımı sıkmış, içi boş hdp'li söylemidir.
Yalanlarla yaşayanları gerçeklerle sikerler, gel şöyle hele:
11 temmuz 2015 tarihinde ortada hiçbir bok yokken ve hdp barajı hayli hayli aştıktan sonra pkk ateşkesi tek taraflı olarak bitirdiğini açıkladı. Ve saldırılar başladı, 130'un üzerinde şehidimiz var. Eserinizle övünün.
Gözlerimle gördüm, o an canlı yayını seyrediyordum: sadece Doğan haber ajansının canlı yayınla aktardığı hdp diyarbakır mitingini vermeye başladı televizyon canlı yayınla. Yayın başladı, iki dakika sonra bomba patladı.
Seçimden iki gün önce, hdp mitinginde. Diyarbakır'da.
Bugün, bir video yayınlandı.
"Bu meydan kanlı meydan" diye halay çekildiği anda bomba patladı ankara'nın göbeğinde.
Kimin savaşıymış bu? Kim kârlı çıkıyor bu savaştan? Ak partinin oyları dibi gördü, 37-38'den yüksek anket yok adam akıllı şirketlerin yaptığı. Sadece ak parti'ye yakın mak, orc gibi şirketler 43-44 gösteriyor, o bile yetmiyor tek başına iktidara. Bu mu sarayın savaşı?
Cumhurbaşkanından nefret ettiğiniz kadar pkk'dan nefret edemiyorsunuz ya, Allah sizleri ıslah etsin. Bu leş, içi boş, temelsiz söylemi diline dolamışlar sizlere söylüyorum: bu savaştan kim kârlı çıkıyor biliyor musunuz? 100 tane şehidimiz olduktan sonra çıkıp "hdp'ye verdiğiniz oylar, desteğiniz meyvelerini vermeye başladı" diye açıklama yapan murat karayılan'ın savaşı bu.
Her geçen gün eriyen, vadesini doldurmuş bir muhafazakâr partinin yahut cumhurbaşkanının değil.