bugün

beşiktaş

cicişler istiyor ki eğer hakem hata yapacaksa hep onların lehine yapsın, beşiktaş'ın aleyhinde olsun hatalar, beşiktaş hep kırmızı görsün, beşiktaş hiç penaltı atmasın, beşiktaş hiç hakkını alamasın.

malum maçta fenerbahçe lehine yapılan hatalar hiç konuşulmuyor nedense. nani hakemi azarlıyor hakem sadece içinden küfrediyor sarı çıkartamıyor, 5 dakika sonra nani, sosa'yı biçiyor ve sarı görüyor, hakemi azarladığında ilk sarısını görse atılacak. şener gomez'i indiriyor net penaltı sarı kart, bunlar konuşulmuyor ama hakem beşiktaş lehine hata yapınca şeker oğlan adetten kesilmiş gibi basın karşısına çıkıyor. bir de utanmadan maçlara verilmesi gereken hakemleri listeliyor.

cicişler istiyor ki, beşiktaş şampiyon olacaksa olağanüstü bir çaba sarf etsin; hem kendilerini yensin, hem hakemleri, hem yavşak hakem hocalarını, hem renkli basını hem de tff'yi yensin. sonra da dudaklarını pörtleterek diyorlar ki '20 yılda 2 şampiyonluk' bu şartlarda 20 yılda 2 şampiyonluk iyi.

edit: ayrıca işin bir de hükümet boyutu var, cicişler ne zaman sıkışsa 1-2 seans sonra düzlüğe çıkıyorlar. beşiktaş zor durumda ise hükümet daha da bastırıyor batsın diye.

beşiktaş bu ülkenin asi ama şerefli, güçlü ama centilmen takımıdır. o yüzden ne kadar uğraşılırsa uğraşılsın yıkılamıyor.