bugün

luis carlos almeida da cunha

yatmaya geldi , çingenenin teki , bitik diyenlere , aşağılayanlara ve quaresma podolski gibi loserlarla karşılaştıranlara her maç yine yeniden odunu vermektedir.

ne yatması lan tutsun tutmasın alex fergusonun tedrisinden geçmiş hangi futbolcu hırssız ve de para hırsızı olabilir.

fergusonun tutanları nistelrooy andy cole yorke solskjaer beckham ronaldo 35ten 40 a kadar kaleci saar stam giggs nani persie ...

fergusonun tutmayanları fletcher spector bellion kleberson ( ki bu adam 2 sezon bjk de ilah ilan edildi). evet tutmayanlar iyi futbolcu olamadı vasatı aşamadı lakin şu saydıklarımdan hiç birinde fundamental ve mental ( hırs azim iş ahlakı) eksikliği yoktur. ve güçlerinin son damlalarına kadar hep savaşan futbolcular. nani ve persie ise tutmuş ve düşüşe geçmiş futbolculardır. bunların düşüş sebebi ise fergusondan sonra basiretsiz moyes ile bunak gaalin gelmesidir. moyes ferdinandın vidicin başını yerken gaal ise hayatının en büyük başarısı dünya kupası yarı finalini oynatmış 3.lük aldırmış ( robben ve persie) ikilisinden golcü olanı egosuna kurban etmiştir. emin ol ferguson kalsaydı ne nani ne persie türkiyeye gelirdi. nani persie şuan man utd ile premier ligin amına koyuyordu tıpkı çok değil 2013-2014 sezonundaki gibi.

gelelim nani ile kıyaslanan podolski ve quaresmaya.

quaresma : zeki ama çalışmıyor kontenjanında dünya ve türk futbolunu 10 yıldır uyutuyor. ulan herif porto , barça , porto , inter , chelsea , beşiktaş ve porto yapmış. porto ve beşiktaşları çıkar chelsea barça ve innterde toplam 50 maçı bile yok 10 golü atmayı bırak 10 gole katkısı bile yok. gel beşiktaşa sherife stoke a attığı trivela ve simao gibi mükemmel bir adamı çıldırtıp , fernandes gibi saf yetenek bir futbolcuyu yoldan çıkartmıştır. ne yeteneği lan ? neyin yeteneği bu herifin yaptığını brezilyada her sokak arasında görürsün şovmenlik ayrı freestyle ayrı futbolculuk ayrı. en bomba sezonu gözüken portodaki geçen sezonda toplam gole katkısı 10 u anca buluyor ve aralarında penaltı golü bile var yani. şimdi göz var izan var nani gibi başarısız tek sezonu moyes sezonu olan adamla başarısı sherife attığı trivela ve münihe attığı gol olan adam nasıl karşılaştırılır ve ''yetenek olarak q7 2 gömlek üstün'' denir.

podolski: tek başarısı kölnde 2. ligte gol kralı olmak ve kapağı münihe atmak leblebi gibi gol atan alman milli takımında 3. 5. 7. golleri atmak. bana vicdanı olan birisi podolskinin bir almanyada kritik golünü göstersin almanyayı ipten falan alan ? ulan o takımın yıldızı 2006 da klose sweinsteiger frings 2008 de sweinsteiger klose lehmann 2010 da mesut klose sweinsteiger 2014 te götze klose mesut lahm sweinsteiger bla bla bla. evet gol sayısı çok maşallah ama hangi kritik maçta. aç san marinoya tataristana haitiye 5 er tane atmış . averaj yapmış anlıyacağın. bak bitane daha çakal var böyle gol sayısı sneijderden persieden robbenden çok ama bir boka yaramaz adam. kim mi ? huntelaar. at baba san marinoya cebelitarığa sonra milli takımda 60 küsur gol var şu halimle ben bile atarım bitane hollanda santraforu olsam san marino karşısında.

son olarak biz kavruk reyize güveniyoruz ve çok sevdik. beşiktaşada bir golü veya asisti olacaktır eminiz.

https://twitter.com/Jurna...status/638318958416908288