bugün

tümer metin

bir maçtan önce fenerbahçe'ye alenen küfür eden*, beşiktaş'ın fenerbahçe'yi mağlup ettiği bir maç*tan sonra da "gelenek bozulmadı" beyanatını vererek sarı lacivertlilerle dalga geçen, daha sonrasında ise beşiktaş kaptanı olma vasfına aldırmaksızın fenerbahçe'yle görüşüp, sözleşme imzalayan futbolcu.

imza töreninde fenerbahçe yöneticisi ilhan ekşioğlu, "tümer örnek bir futbolcu ve insan" açıklamasını yaparken, övgüler dizdiği bu futbolcunun fenerbahçe'ye küfür ettiğini unutmuş olsa gerek. belki de aklına her beşiktaş - fenerbahçe maçında fener ağlarını sarstığı golleri geldi o anda yanındaki futbolcunun.

bence muhteşem bir ikili oluşturdu tümer ve fenerbahçe.

küfür ettiği formasını öperkenki görüntüsünü görmeyi iple çekiyorum ünlü filozof - futbolcu tümer metin'in.

allah mesut etsin, bir yastıkta kocasınlar.

ama fenerbahçe bu transferle beşiktaş'ın kadıköy geleneğini bozacağını sanıyorsa, yanılıyor. yine bir sergen yalçın, bir ibrahim akın, bir koray avcı çıkacak ve o muhteşem stadyumu tekrar sessizliğe boğacaktır.

fenerbahçe camiasına hayırlı olsun bu transfer. malum, seneye 100. yıllarını kutlayacaklar. umarım beşiktaş'ımız da şampiyonluğu kutlayacak seneye. hem de bağdat caddesi'nde. tıpkı 1991'de olduğu gibi. (#179289)

son söz forzabesiktas.com'dan;

beni sadece allah yargılar dedin ama birşeyi unuttun!

Allah Affeder çarşı affetmez!