bugün

dursun özbek

sezonun bitimine 3 hafta kala 'şampiyon olacağımıza eminiz 4 yıldızlı formalar hazırlandı bile' diyen duygun başkanın yönetiminde bir yöneticiydi.
galatasaray tarihinin en büyük sponsorunu bulduk ve başkan seçilirsek imzalayacağız dedi.
sneijder ile en kısa zamanda sözleşme uzatacağız dedi.
ffp sorunumuz yok en güçlü mali yapıya sahibiz dedi.
çok güçlü kadro kuracağız biz şampiyon 4 yıldızlı kulübüz dedi.
kardeşim florya'ya tadilat işleri için geldi dedi.
salı günü bombaları patlatacağız dedi.
kulübü şampiyonlar liginde en iyi seviyeye getirmek için çalışacağız dedi.
galatasaray istediği futbolcuyu alır bir gün messi neden gelmesin dedi.
galatasaray tv taraftara açılacak dedi, profesyonel bir yönetime sahip olacak dedi.
stadın üstü kapanacak dedi.

4 yıldızlı formalar temmuz un sonunda çıktı. yani şampiyonluktan 2 ay sonra. bu dönemde taraftar yeni formalara hücum etmek için beklerken hiç satış yapılamadı. çıkan formada da 4. yıldız önceki yılın formasında olduğu gibi tepedeydi. taraftar hüsrana uğradı ve beklenti karşılanmadı. ayrıca 2 ay içinde hiçbir satış yapılamaması milyonlarca tl zarar demektir. bu dönemde fenerbahçe akıllı davranıp on binlerce forma sattı.

sponsor mayısta hazır denildi. lig başladı eylüle girdik sponsor hala yok.

stadın üstü kapanacak mı sorularına günü geldiğinde konuşuruz diye cevap verdi.

gstv nin durumu devam ediyor. karasala geçmesi için maksimum yıllık 500 bin tl gibi bir para gerekirken, bunuyapamayıp her futbolcuya çerez parası gibi 500 bin avro (1.5 trilyon) zam yapabildi. galatasaray tv ye ise fbtv deki gibi ezik ezik adamları topladı. yer6 gibi mal içerikli yayın yapan fb programlarının kopyasını 3 ayda gstv ye taşıdı. boş beleş amatör konuşmalar yapan sokaktan toplanmış herifleri kanala abone ettiniz.

melo gitmeyecek dediniz, melo krizini yönetemediniz. olay halloldu gibi göründü sattınız. ama tatil yapıp kulübü oyalayan futbolcuya profesyonel bir tepki veremediniz, '10 gün süre tanıdık' dediniz. benim mesajlarıma cevap vermiyor ve aklı milli takımda dediği fatih terim'e gözünü kırpmadan kapıyı gösteren ünal aysal'ı kulübü batırmakla ilgili suç attınız.

sneijder hala sözleşme bekliyor.

ffp sorunumuz var büyük transfer yapamayız dedin. kulüpten onlarca topçu gönderdin. ama nasıl gönderdin o da var. yekta'yı sivas'a satmak yerine sözleşmesini feshettin 600.000 avro tazminat ödemeyi seçtin yekta o akşam sivas ile sözleşme imzaladı. satmak varken bir de tazminat ödedin.

dany yi bursaspor'a satmak yerine sözleşmesini feshettin ve tazminat ödemeye karar kıldın.

ontivero'da hala umut sahibisin anladık da adamı oynayabileceği ve adını duyurup ses getirebileceği bir ligde ve takımda oynatmak yerine slovenya'ya verdin ve kiralık oynaması için parasını ve maaşını da sen ödeyeceksin.

jem paul karacan gibi 2 senedir top oynamayan bir adama imza parası verdin ve takıma aldın.

bilal kısa'yı sırf hatır işlerinden dolayı aldın. yerinde mevki sahibi selçuk ve jose rodriguez varken melo'yu gönderdin yekta'yı gönderdin hamit'i demiyorum bile.

kanat ihtiyacımız var dediniz, amrabat ve bruma'yı verdiniz. hem de bruma'da yine maaşı biz ödüyoruz. amrabat bu kulüp için kendini yırtarken ucuzdan sattınız.

eboue 2 senedir oynamazken ve 'bırakın oynayayım' derken, sözleşmesini iptal ettiniz. adam hala istanbul'da sizden teklif beklerken sağ bek almamak için yırtındınız. paraya ihtiyacı olmayan ve artık kendini bu kulüp içinde mevki sahibi yapan sabri'ye %100 zam yapıp taraftarın önüne attınız. sağ bekte ise hala ne tarık oynuyor ne eboue. yeni sağ bek almak da hiç aklınıza gelmedi. cüneyt tanman gibi bir herifi başımıza getirdiniz ve çıkıp önce 'sabri maxi perreira'dan iyi' dedirttiniz sonra da 'sabri bu takımın sağ beki olamaz' dedirttiniz.

gignac oldu, ibrahimovic neden olmasın dediniz, ikisine de teklif bile yapmadınız.

taraftar kombine alsın maçlara gelsin dediniz, metro için kılınızı bile kıpırdatmadınız.

kardeşini takımın 2. adamı yaptın dursun özbek.

salı günü bombalar patlayacak dedin, salı geçince 'hangi salı olduğunu söylemedim ki keh keh keh' yapıp pişmiş kelle gibi sırıttın. üstünden 20 salı geçti ve podolski dışında neredeyse hiçbir takviye yapamadınız.

kevin grosstreutz u aldık dediniz, son dakikaya kadar beklediniz. fifa'ya boş ve imzasız kağıt göndererek tarihi bir skandala imza attınız.

biz bu adamdan ibrahimovic'i istedik lan, 1 milyon forma sözü verdik proje ürettik sırf şu adamı alsınlar diye. şimdi soruyorum sayın dursun özbek ? sen yalanlar söyleyerek bu kulübün başında yıllarca kalacağını, akrabalık ayağına adam kayırıp hem kardeşine hem de futbolcular üzerinden onun bunun cebine para sokacağını mı sandın ? ulan beni iyi dinle amınoğlu. bu taraftar medeni olmasına medenidir ama bir sabah karını çocuğunu kaçırırsa şaşırma.