bugün

cicekli siirler bayim

bunun samimiyetsizliğine, edebiyatı ve bilumum saygı görecek değerleri kullanmakla erkek tavlamak için bir taraflarını yırttığı emeğine(!) inanıp da kendisinin romantik, hanımhanımcık, sanatsever, üstelik türklüğüyle gurur duyan (türkçü erkek tavlamak için türkçü gibi takılması gözümüzden kaçmadı maalesef) biri olduğunu sanan insan kadar saf, hatta tam anlamıyla boş beyinli bir sığır olmayı ne kadar çok arzuluyorum bir bilseniz. öyle boş, rahat, sade, sakin, huzurlu...

neyse, kendisine oldukça acıdığımı söylemek isterim. Birkaç erkek ilgisi uğruna ordan burdan şiir kopyalayıp sahte romantizm kasacak kadar, Türkçülük davasıyla uzaktan yakından alakası olmamasına rağmen milliyetçivari entry'ler girecek kadar, ne bileyim, kendini akademik bilgi entry'si giriyormuş ve efendi ve entelektüel bir hanımmış gibi gösterip önüne bir sözlük alarak yabancı kelimelerin başlığını açıp anlamlarını yazacak kadar düşürmesi şahsımı oldukça üzüntüye uğratıyor.

ne yaşadın da bunlara kalkışacak kadar psikolojin bozuldu be kızım, kuzum, cancağızım...

her şey sevişmekten, aşktan ve benzeri zevklerden ibaret değil yahu. bu amaç için bunlar yapılır mı? bi sorsana kendine adam akıllı. bence sorsan bu basit gerçeği görebileceğini zannediyorum. çünkü yukarıda saydığım şeyleri yapabilecek kadar, insanları ayakta kandırabilecek kadar zeki biriysen, ne kadar aciz bir durumda olduğunu ve bu durumdan çıkmanın kendi elinde olduğunu biliyorsundur.

öpüyorum çiçekli şiirlerinden.