bugün

galatasaray üniversitesi

fransa'da ve benzer ülkelerin basınlarında, tc kürtleri öldürüyor diye ciddi bir dezenformasyon yapılırken, pek değerli akademisyenleri, pkk'yı terör örgütü olarak görmek istemeyen fransa'yı pkk hakkında doğru bilgilendirmek için var gücüyle çalışıp bir şeyler yapmakta mı yoksa ülkemiz ard arda şehit haberleri alırken, deniz manzaralı odalarında oturup çaylarını mı yudumlamaktalar?

bu konuda kimlerle iletişime geçmekte, ne kadar ısrarcı olmakta, bunun için hangi yurt dışı bağlantılarını kullanmakta merak ettiğim üniversite.

hiçbir şey yapmadıklarını tahmin etmek zor değil, pek yakında da rektörlüğüne bu konuda aynı soruları sorup bir şeyler yapmaları için dilekçe göndereceğim. pkk konusunda burada klavye delikanlılığı dışında bir şeyler yapmak isteyen duyarlı gençlerin de aynısını yapmasını öneririm.

hadi koç üniversitesi falan ülke menfaati için kılını bile kıpırdatmaz anlarım ama galatasaray üniversitesi gibi üniversiteler bu konularda artık bir şeyler yapmalı. yapmıyorsa bunun nedenleri sorgulanmalı.