bugün

alkolün haram olmasında ki mantık hatası

2016 senesinde yaptığınız her şey vücuda zarardır. içtiğiniz sudan tutun, yediğiniz hormonlu besinlere,bindiğiniz taşıttan tutun,bilgisayar başında geçirdiğiniz dakikalara kadar. biraz o zekanızı kullanırsanız günlük hayatta vücudunuza yaptığınız zararları görürsünüz.

vücuda tek zararı veren alkol,sigara,uyuşturucular mı? tek günah olan şeyler bunlar mı? bunlar arasında küçük günah büyük günah tarzı günah değerleri mi var? komik olmayın.

tanrı insanı yarattıktan sonra kutsal kitaplara ihtiyaç duymamalıdır. duyduğu takdirde ne yazık ki o tanrı olmamaktadır. çünkü tanrı kusursuz yaratıcıdır. windowsu bulan adam gibi devamlı güncelleme mi getirmesi gerekiyor tanrı'nın insanlara? bu güncellemeler(kitaplar) her seferinde farklılaşıyor mu? sadece islam tarihini değil bütün dinlerin tarihini araştırırsanız(sadece kutsal kitaplardan bahsetmiyorum) çağını yansıttığını ve birbirininden türetilerek yazıldığını anlarsınız.

din kitaplarını tanrının oluşturduğuna inanıyorsanız, saygı duyarım ancak nostradamus'un yazdıkları ile karşılaştırırsanız sizin tanrınız 3-0 yenik düşer.

edit : eksileyen arkadaşlar. ne yazık ki gerçekler acıdır. dine çok bağlı, din ile yönetilen ülkelerin durumu ortadadır. tanrı'nın size verdiği o kusursuz beyinleri köreltmeyin ve sorgulayın.