bugün

mehmet alkan

Şehit kardeşinin cenazesinde dayanamayarak isyan eden askerdir.

Edit:http://m.hurriyet.com.tr/Haber?id=29883826

Edit:YARBAY AĞABEY FERYAT ETTi: BUNUN KATiLi KiM?

Tepkilerin artması üzerine Osmaniye il Müftüsü Ramazan Çortul, gerginlik daha da tırmanmadan namazı kıldırmak için ’Allahuekber’ diye tekbir getirip halkı cenaze namazına davet etti. Ancak törene katılanlar bir türlü sakinleştirilemedi. Müftü Çortul ile birlikte Belediye Başkanı Kadir Kara ve yanındaki imamlar namaza durdu.

Namazın ardından tabutun başına gelen Yarbay Mehmet Alkan şehit kardeşine "Ali’m" diye seslendi ve hırsından şapkasını çıkarıp bağırarak, "Buradaki vatan evladı daha 32 yaşında. Vatanına, sevdiklerine doyamadı. Bunun katili kim? Bunun sebebi kim? Düne kadar çözüm diyenler ne oldu da sonradan savaş diyor" diye feryat etti.

Askerler tarafından omuzlara alınan şehit Yüzbaşı Ali Alkan’ın tabutu taşınırken ağabeyi Yarbay Mehmet Alkan bu kez , "Saraylarda 30 tane korumayla gezip, zırhlı arabalara binip ’Şehit olmak istiyorum’ diye bir şey yok. Git o zaman oraya git" diye haykırdı. Güçlükle sakinleştirilen şehit ağabeyi Yarbay Mehmet Alkan, cenazenin defnedileceği mezarlığa polis otosunda götürüldü.

Edit: Kendisi için sağda solda " paralelci" diyen akapelilerin cibilliyetlerini sikeyim!