bugün

sofiane feghouli

fenerbahçe'nin ilgilendiğini resmi siteden yalanladığı ama hala inatla yazılan oyuncudur. bugün stochu'un paylaştığı mesajdan sonra neden lan diyerek araştırdım , ve bulduğum genel yorum stoch defansa destek vermiyor , stoch atağı eziyor çok bireysel oynuyor oldu.. şimdi merak ediyorum sanki sow veya diego solda oynaarken geri dönyürolar mı? yada nani bir adam geçmeden inatla pas atmıyor , atağı yavaşlatıyor.

stoch'a hazırlanan videolara baktım goller,yetenekler vs vs.. sonra bide feghouli'ye baktım.. ve stoch bu takımdan gönderildiyse bu adam gelsin 1 sene bile duramaz diyorum. başka yerlerde adam çok iyi falan okuyabilirsiniz.. inanmayın. arkadaş bu videolar zaten bu oyuncuları saksolamak için oluşturuluyor. yani stoch'un videosunu açsan c.ronaldo sanarsın stoch'u.. ama bu adamın videosunda stoch'un yarısı etmez bir görüntü var. koşuş kezman zaten baştan kuruldum ordan adama. sanki bala göte çalımlar atıyormuş gibi , ortaya topu yuvarlıyor şansına biri vuruyormuş gibi bi görüntü var sürekli..

bu olayı ben krasic ne oldu be diye eski videolarına bakığımda görmüştüm. adamın en iyi cönemi cska, ama çalımlar çarpa çurpa geçiyor , adam gibi bir pas , orta veya düzgün şutla atılmış golü yok. hep tıngır mıngır giden toplar..

özetle stoch'ta pas falan da izleyebiliyorsunuz.. sonuç olarak 2. krasic vakası olur , umarım sağda solda kıskançlık yapanların dediği gibi o bize gelmez.

buyrun burdan izleyin;

https://www.youtube.com/watch?v=EdeiUgGLdg4

alın bu da bonus olarak stoch*;

https://www.youtube.com/watch?v=apbEFwvjREU