bugün

unutulmayan anılar

bildiğiniz gibi esrar içen insanın duyguları ve hisleri çok yoğun olur ve bunu bildiğim için yunusa " oglum üfledikten sonra , sevişmesi mükemmel bir şey " dedim ki demez olaydım.

araç içerisinde 2 kişi arkada 1 kişi yolcu ve 1 kişi şöför koltuğunda olmak üzere 4 kişi hem üflüyor hemde müzik eşliğinde ilerliyoruz.

muhabbet etmeye başladık , konu konuyu açtı aradan 10 dakika geçtikten sonra şöför koltuğunda oturan yunusa baktım sağ kolu anlamsızca , yunustan bağımsız hareket etmeye başladı , içimden " sanırım ben tribe girdim " diye avuttum kendimi.

2 dakika sonra diğer arkadaşlarda yunusa bakmaya başladı.

dikiz aynasından şöför olan yunusun kardeşi alpere kaş göz yapıyorum , napıyo bu diye.

oda bende anlamadım dercesine işaret yaptı.
yanımda ki arkadaşıma sen görebiliyo musun dedim hayır dedi.

neyse yaslandığım koltuktan ileri doğru yavaşca ve sessizce atıldım kollarımı yolcu koltuğunun başlığına dayadım ve yunus elini sikine atmış arabanın içinde başlamış asılmaya

ben şok oldum gözlerim fal taşı gibi açıldı ve atıldığım koltuga geri yaslandım arkadaşlar noldu demeye kalmadan yunus " arrrrgggghg ohhhhhhhhh aman aman aman işte buuu beeeeeee oooohhhhh" diyerek boşaldı kardeşi alper abisine bakıp al abi peçete silersin dedi. yunusta sildiği peçeteyi kızların üstüne attı arabadan.

oglum naptın lan sen dedim.
kanki aklıma sokmayacaktın o porno işini , peçeteyi attığım kızlar varya gelirken onların kalçalarına baktım aklıma düştü bende dayanamadım dedi.

tabii yine biz suçlu olduk , siz siz olun araba içinde asılmayın arkadaşlar.