bugün

çocuklar duymasın

yıllardır düşünüp, cevabını bulamadığım ve beni ebedî meraklara gark eden bir soru işaretinin beynimde yanmasına sebebiyet veren dizi.

haluk(tamer karadağlı -açıklatma bana espriyi), bir bölümde eşi meltem'le(pınar altuğ) kavga etmiştir. bu bölümde haluk'un babası(kel bi herif) bunları ziyaret gitmiştir. bu ikisinin kavgalı olduğunu fark edince, yatmadan evvel haluk'u çağırdıydı(sikerim ya mıştırla muşturla olacak gibi değil, gerildim):

- habidiiin!(herif abidin diyodu olum haluk'a. niyedir yeminle bilmiyorum)
- efendim baba?
- (herifin konuşma tekrarlar dahil, aynen şöyle) bak oğlum. sakın karınla yatağa küs girme. ne olursa olsun, ne şiddette kavga etmiş olursanız olun, sakın karınla yatağa küs girme. biz annenle 30 sene birbirimizi yedik, ama bir günden bir güne onunla yatağa küs girmedik(amcada performans süper onu demeye getiriyo). sen de sakın karınla yatağa küs girme. ne olursa olsun, yapma bunu. sakın karınla yatağa küs girme.(yeter lan). sakın abidin, sakın karına halukla girme(aha devreler yandı herifin). sakın abidin, sakın ha benimle yatağa girme, bırak yorganı haluk abidin. sakın...(falan diye gidiyor ama son iki cümleyi ben götümden sallamış olabilirim)
- tamam baba.

he olay bu, niye yatağa karısıyla küs girmiyor abi? nedir mevzuyu bu kadar önemli kılan? iki gün küs girersin, üçüncüde kocalık vazifeni yerine getirirsin, nedir ki yani? neyi olay ediyosun?

özel mesajla bana durumu açıklayacak sözlük kullanıcılarına benden bi adet "ehh" oyu. hehe. bi forumda sordum nedir bu işin aslı deyu, adamlar beni smileylerle boğdu, bi kısmı terazimi tıkladı, bazıları ip'mi banladı, biri çaktırmadan cüzdanımı çaldı, benden habersiz ağzıma verenler konusunu hiç açmıyorum(açmış oldum bi yerde).

haydin görelim hünerlerinizi.